|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω λιγοτερο απο ενα μηνα το εξης ενυδρειο: 100λ (carefour), ανακυκλωτη eheim 600λ/ω, αεραντλια, φιλτρο εσωτερικο με ...μακαρονι, μπλε σφουγγαρι, υαλοβαμβακα,θερμοσταστη στους 26C, πεντε φυτα (νομιζω 3 echinodorus ,και δυο κατι σαν γκαζον=5 εκατοστα υψος), πεντε σκαλαρια και ενα πλακοστομο. Η τροφη τους ειναι tetraDelicaMix που τους ριχνω μια φορα την ημερα (συνηθως πρωι)...
Αυτες ειναι η μετρησεις μου: no3= 10mg/l no2= 0,2mg/l gh= >7d kh= 6d ph=7,4 Παρακαλω αν κατι σας κανει εντυπωση σχολιαστε... |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο καιρό "τρέχει" το ενυδρείο ;
Οι μετρήσεις γίνονται με στικ ή με υγρά τεστ ; Μέτρηση για αμμωνία ; |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο τρεχει περιπου ενα μηνα...
η μετρησεις εγιναν με στικ και για επαλυθευση εκανα υγρο τεστ για ΝΟ2 και ΝΟ3... (συμφωνουν) Για αμμωνια δυστηχως δεν εχω κανει ακομα... |
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνεις και για αμμωνία....δε νομίζω να έχει στρώσει ακόμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα σκαλαρια και το πλεκοστομο γινονται μεγαλα και τα 100λιτρα ενυδρειο,ειναι λιγα εκτος εαν αργοτερα που θα μεγαλωσουν τα βαλεις σε μεγαλυτερο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως αυτο το για τα σκαλαρια το εμαθα μετα...
ευτυχως ειναι ακομα μικρα... μαλλον σε λιγο καιρο θα παμε για αλλο ενυδρειο ποτε λετε πρεπει να κανω την πρωτη αλλαγη νερου; ελεγα αυτην τημ Κυριακη... θα κλεινω περιπου ενα μηνα... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ HELP | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 20-04-07 13:48 |
μετρησεις | Alexandra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 03-03-07 09:19 |
μετρησεις | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-07 22:47 |
μετρησεις | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 04-02-07 21:56 |
Μετρησεις!!!!!! | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 25-01-03 11:24 |