|
|
||||
|
||||
![]()
ηθελα να ρωτησω αν ο ελιγουελ χρειαζεται καλιμπραρισμα και πως αυτο γινεται αφου τελευταια μου κανει κατι κολπα του στιλ να δειχνει 26,4 τον βγαζω απο την μπριζα τον ξαναβαζω σχεδον αυτοματα και δειχνει 26,6
![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15378 ριξε μια ματια μπορει να σε βοηθησει
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που παρατηρεις ειναι σφαλμα μετρησης (που εκφραζεται ως ποσοστό αποκλισης επι τις πραγματικης τιμης, +- 1 ψηφιο)...
και ειναι λογικό να συμβαινει. Τυπικη ακριβεια 0.1 βαθμος +- digit.. Με τη μπριζα το φερνεις στα ορια του... Και ολα αυτα ειναι ασχετα με το calibration. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α και μια συσταση παιδια προσεχεται τωρα που χειμωνιαζει εγω προχθες παραλιγο να την παθω μου βγηκε καταλαθος ο αισθητηρας εξω απο το νερο και αμα δεν το βλεπα θα γινοταν σουπα το ενυδρειο,τον εδεσα με tyre up πανω στο μπαστουνακι του φιλτρου τωρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Για να μην ανοίγω νέο θεμα έχω έναν Elliwel εδώ και 8 χρόνια. Σήμερα έβαλα ένα θερμόμετρο στο ενυδρείο και είδα το εξής το θερμόμετρο να δείχνει 28c και ο ελιγουελ 26.2c Γιατί αυτή η αποκληση; Θέλει κάποιο καλιμπραρισμα ή αλλαγή του αισθητήρα; Ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρε κανενα αισθητηρα απο ΕΨΕΜ. 3 ευρω εχει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eliwell ewpc974t | Tzo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-09-07 09:50 |
eliwell 902 | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-08-07 21:32 |
Eliwell | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-04-07 22:06 |
ph monitor καλιμπραρισμα ? | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 09-01-07 09:34 |
Ηλεκτρονικο Phμετρο-Καλιμπραρισμα.. | TAN | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-01-04 01:43 |