|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βαλω εντος μηνα Τ5 στο 120αρι το φυτεμενο.Ο καθαρος ογκος ειναι 100αν υπολογισεις με χαλικια και τετοια.Θα εχω μια gro lux μια daylight και σκεφτομουν μια ακτινικη(Τ
![]() Ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
oxi aktiniki..!!!! akatallhli gia fita,tha gemiseis alges..!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα μαρεσει το χρωμα τους!Θα σπαγε πολυ και το ροζ.Κατι αναλογο της ακτινικης?Ας πουμε sera blue sky Royal 12000k?Ο οδηγος της σερα λεει οτι κανει και για γλυκο και για αλμυρο
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα να πας σε T5 gro lux..... Εγώ έχω σε 140+ λίτρα 2*34W από αυτές σε συνδιασμό με άλλες 2*25W Τ8 (freshwater+aquastar) και τα φυτά γουστάρουν τρελά...
![]() ![]() Μεγάλη προσοχή βέβαια στην προσαρμογή του φωτός στην αρχή γιατί η άλγη παραμονεύει.... Τι μήκος έχεις στο καπάκι...??? 6 ανεμιστηράκια είναι υπερβολή νομίζω.... Ειδικά αν δεν έχεις eliwell θα είσαι συνέχεια από πάνω.... 2-3 είναι η χρυσή τομή....!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελιγουελ εχω απο το καλοκαιρι και μολις μπουν τα φωτα θα το συνδεσω,θελω ΣΤΑΘΕΡΕΣ θερμοκρασιες!Το καπακι ειναι 1μ οποτε θα παω σε Τ5 89cm και Τ8 30watt
|
||||
|
||||
![]()
Σόρρυ 2*39W είναι αυτές που φοράω....
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2X39watt T5 +1 T8 25-30watt.Δεν θυμαμαι τωρα σε ποσα ακριβως watt βγαινει παντως δεν θα ξεπερασω τα 110watt.Αυτο ειναι σιγουρο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
T5 DAYLIGHT | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-10-07 11:47 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |
ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ BALLAST T5 | MiziGr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 26-04-07 12:46 |
T5 λαμπες | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-04-05 09:01 |