|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας και παλι!
στο ενυδρειο με τα γκαπακια μπορω να βαλω αμμο θαλασσης κατω απο το χοντρο χαλικι που τωρα εχω? απλα για να με βοηθησει στο φυτεμα [με ευκολα φυτα: ανουμπιες. hydrophila corymbosa] και να δωσει λιγο υψος στο υποστρωμα? ή θα εχω προβλημα? ευχαριστω ![]() ------------------------- για πειτε βρε παιδια να τη βαλω ή τζαμπα τοσο πλυσιμο? γεμισε η μπανιερα φυκια! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimi : 16-10-07 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω προσωπικα ΔΕΝ θα την εβαζα...
μπορεις καλυτερα να βαλεις ψιλο χαλαζιακο χαλικακι,και νομιζω οτι θα εχει καλυτερα αποτελεσματα και οπτικα και πρακτικα αργοτερα στο καθαρισμα.... |
|
||||
|
||||
![]()
για αναεροβιες διαδικασιες κτλ ε?
καλυτερα να μην το ρισκαρω λοιπον... ασχετο to hygrophila corymbosa-siamensis πως φυτευεται? δενεται?
|
|||
|
|||
![]()
Φυτευεται στο υποστρωμα δεν δενεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ
|
|||
|
|||
![]()
η άμμος είναι κατά την γνώμη μου πιο όμορφη αλλά!... πετρώνει, πάντα κατά τα λεγόμενα των άλλων, ένα ακόμα προτέρημα είναι πως δεν κρατά ακαθαρσίες σε αντίθεση με το χαλικάκι που γίνεται κόλαση αν το αναδέψεις λίγο μετά από καιρό... εξ' ου και η ανάγκη για σκούπα βυθού..
κάτι που θα πρέπει να σε προβληματίσει είναι και το χρώμα, να είναι ανοιχτόχρωμο η σκούρο, να αντανακλά φωτεινότητα και από κάτω φωτίζοντας τα φυτά σου... κάτι που πιθανά να στρεσάρει τα ψαράκια σου εάν έχει πολύ φως, η να είναι ένα σκοτεινό σκηνικό που θα αναδεικνύει τα χρωματιστά ψαράκια, αν και αυτά είναι ανοιχτόχρωμα.. τέλος, από την δική μου πείρα, προσπάθησε να μην χρησιμοποιήσεις φως παντού, δηλαδή άφησε υποφωτισμένες περιοχές ώστε να έχεις μέρη να κινούνται τα ψάρια σου πιο ήρεμα όταν το θέλουν.. εστίασε το φως στα σημεία που θα φυτέψεις και τα πιο απαιτητικά φυτά σου. το ενυδρείο είναι μια σκηνή θεάτρου! γίνε σκηνοθέτης του! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμος αμμου θαλασσης | Andros | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 29-05-07 21:10 |
ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΥΤΕΜΑ. | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-04-07 21:17 |
Φυτεμα της Java Moss | andreasp | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 31-01-06 23:04 |
Αμμος θαλασσης -java fern?? | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-03-05 14:18 |
Φυτεμα Κρυπτοκορινας | Gorgi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-10-04 18:58 |