|
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα να αγοράσω ένα ενυδρείο για δίσκους Juwel 240 lt και μου είπαν ότι πρέπει να αφαιρέσουμε το φίλτρο και να τοποθετήσουμε εξωτερικό, γιατί τα φίλτρα είναι ανεπαρκή και δεν κάνουν τίποτα.
Ξέρει κανείς αν είναι σωστό? Και αν είναι έτσι γιατί να μην πάρω ένα φτηνιάρικο και να βάλω εξωτερικά φίλτρα! |
|
|||
|
|||
![]()
Για το φιλτρο θα σου απαντησουν αυτοι που εχουν Juwel (και ειναι αρκετοι). Εγω να πω συγχαρητηρια που ακουσες και καταλαβες οτι οι δισκοι σου θελουν μεγαλυτερο ενυδρειο. Δεν συμβαινει στους πιο πολλους αρχαριους αυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στο ΡΙΟ400 το βγαλα για να αυξησω τα λιτρα και για λογους αισθητικης και εβαλα εξωτερικο.Παρολα αυτα ειναι ευχρηστο φιλτρο που σε συνδιασμο με ενα εξωτερικο κανει τελειο καθαρισμα της επιφανειας.Επισης μεσα στο φιλτρο μπορεις να κρυψεις θερμοστατες και διαφορα αλλα εξαρτηματα
|
||||
|
||||
![]()
Σωστη επιλογη που θα σε αποζημιωσει στο μελλον με ομορφα και υγιειη δισκακια.......Το εσωτερικο φιλτρο εχει ενα αρνητικο οτι σου τρωει χωρο απο το ενυδρειο και επισης ειναι δυσχρηστο στον καθαρισμο και τη συντηρηση...... Το αν ειναι ανεπαρκες η οχι εχει να κανει με τον ογκο που καταλαμβανουν τα υλικα φιλτρανσης και τον κυκλοφορητη που εχει......Χρησιμοποιωντας καταλληλα υλικα μπορεις να αυξησεις κατα πολυ τον πραγματικο χωρο φιλτρανσης ειδικα οσο αφορα τη βιολογια...... Απο κει και περα ο κυκλοφορητης καλο ειναι να σου εξασφαλιζει οτι θα περνα το νερο του ενυδρειου τουλαχιστον τρεις φορες απο το φιλτρο σου.......
|
||||
|
||||
![]()
Οσο το ειχα το κουτι εβγαζα τα υλικα σε ενα κουβα και ρουφαγε το λαστιχο τη μουργα απο το πατο του φιλτρου
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο ενυδρείο ΔΕΝ κάνει για δίσκους.
Με 38 πόντους πλάτος και 45 ύψος, πώς θα ζήσουν οι δίσκοι;
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα για συμπληρωματική φίλτρανση λόγω ευαισθησίας των συγκεκριμένων ψαριών από εξωτερικό φίλτρο υπάρχουν πολύ πιο αρμόδιοι από μένα για να σου απαντήσουν. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΜΙΑ χαρα ειναι το εσωτερικο φιλτρο που εχει απλα θα ενισχυσεις το ενυδρειο σου με ενα καλο εξωτερικο φιλτρο 600 700 λιτρα/ωρα και θα εισαι οκ......καλο και το ενυδρειο απλα αν μπορεις να παρεις μεγαλυτερο παρε καλο θα ειναι......αλλα και παλι αν δε βαλεις πολλα ψαρια μια χαρα ειναι και το 240αρι...καλη αρχη και οτι χρειαστεις ρωτα ελευθερα....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|