|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει προφίλτρο για το Eheim 2213 ?
Κάτι σαν σφουγγάρι ας πούμε, που μπαίνει στο μπαστούνι της εισαγωγής του νερού για να μαζέυει την πολύ μπίχλα και να ειναι έυκολο στο καθάρισμα με μία κίνηση. Κάπου είχα δει, αλλα μου διαφεύγει αυτή την στιγμή. |
|
||||
|
||||
![]()
Για δες αυτο:
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...7&t=temartic_e |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το συγκεκριμενο ειναι απο τα πιο διακριτικα. Αλλες λυσεις ειναι πιο ογκωδεις. Οτι και ναναι, προσπαθεις να κρυψεις το μπαστουνι, αλλά θελεις και προφιλτρο που οπως και να ειναι θα σου δημιουργησει συν εναν ογκο για κρυψιμο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω οτι θα ειναι ενας ογκος παραπάνω, αλλα νομίζω οτι ειναι ανάγκη! Με αυτον τον τρόπο εχω το εσωτερικό (εναν υαλομβαβακα πρωτο - πρωτο) και δεν το καθαρίζω ποτέ!
Το ίδιο θέλω να κανω με το εξωτερικό φίλτρο, που ειναι ακόμα μεγαλύτερο βάσανο να το καθαρίσω. Ενα μικρο σφουγγαράκι θέλω που απλά να χώνετε μέσα το μπαστούνι... Αφου μου έρχετε να το φτιάξω μόνος μου! Παντως εβγαλα και την φλογέρα της Eheim Και υπήρξε μεγάλη βελτίωση στην εμφάνιση. Εβαλα απλά μια καμπύλη για να ρίχνει το νερό μέσα στο ενυδρείο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για 2213 | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 22-09-07 13:40 |
Μειωμένη ροή σε ΕΗΕΙΜ 2213 | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 17-05-06 08:43 |
Λεπτομέρειες για 2213. | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 05-09-05 10:59 |
ΕΗΕΙΜ 2213 not working.... | fighterfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 10-04-04 03:36 |
ΧΑΜΗΛΗ ΡΟΗ ΦΙΛΤΡΟΥ 2213 ΕΗΕΙΜ | gbekiar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-01-03 15:40 |