|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο Π.Σ.Φ.Ε. προτίθεται να εκτυπώσει ημερολόγιο για το 2008 (τοίχου με σπιράλ 14φυλλο, σε διάσταση 29χ42 εκ. με έγχρωμες ολοσέλιδες φωτογραφίες) σε άμεσο χρόνο. Γι αυτό θα θέλαμε να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ως προς το πόσοι θα ήταν διατεθειμένοι να δεσμευτούν οτι θα πάρουν ένα (ή περισσότερα) ημερολόγια, στην τιμή των 10 Ευρώ έκαστο, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.
Παρακαλούμε παραθέστε στο παρόν thread τις συμμετοχές σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα πάρω σίγουρα ένα...!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θελω τουλαχιστον 2
|
|||
|
|||
![]()
10 απο μενα...και βλεπουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
10 και από εμένα....και βλέπουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι άλλα 10 από μένα..... και βλέπουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω σίγουρα ενα!
|
|
||||
|
||||
![]()
1-2 και βλέπουμε...
![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ θα ήθελα 2. Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλλα 2 και για εμένα
|
|||
|
|||
![]()
Δε βλεπω παραγγελιες σημερα για ζοριστειτε!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|