|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χτές γυρησα απο Αθήνα , και στο μαγαζι μου είπαν οτι μπορώ να ταίζω τουσ δίκους μου και μπανανα (περα απο την κατψυγμενη και ξηρη τροφη)...
ειναι σωστό ή θα τους στειλω; ευχαριστω πολύ... |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τους εδινα μπανανα αλλα την ετρωγε μονο ενας απο τους τεσσερις ......κανε μια δοκιμη να δεις αν την δεχτουν με παρα παρα πολυ μικρη ποσοτητα ισα ισα ενα κομματακι μιση μπουκια....δε σημαινει οτι επειδη καποιοι τρωνε μπανανα οτι ειναι διατροφη για ολους τους δισκους...προχοχη
|
||||
|
||||
![]()
Την εποχη των βροχών που η στάθμη του νερου ανεβαίνει οι δισκοι εχουν την ευκαιρία να πανε σε μέρη που πριν δεν μπορούσαν και εκει βρίσκουν πολλα φρούτα αλλά οι δικοί μας που ειναι αναπαραγωγής ......
|
||||
|
||||
![]()
Και επειδη ειναι αναπαραγωγης τι σημαινει δλδ? Οτι εχουν απωλεσει την ικανοτητα να αφομοιωσουν κατι που οι αγριοι μπορουν?
(χωρις να σημαινει οτι οι αγριοι δισκοι τρωνε ντε και καλα μπανανες...) Οπως και να χει, ακομα και να την φανε, τετοια πραγματα σπανιως πρεπει να χορηγουνται.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ακριβως οπως τα λενε τα παιδια απλα εσυ αν θαλεις μπορεις να δοκιμασεις ελαχιστη ποσοτητα να δεις αν αντασποκρινεται καποιος απο αυτους.....και μετα κρινεις αναλογα.......αλλα ακομα και να φαει καποιο απο τα ψαρια θα το εχεις σα κερασμα λιχουδια και οχι σε συστηματικη βαση......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωντανή τροφή για μονομάχο;;; | puravlos | Bettas | 3 | 24-06-07 03:16 |
Τροφή για Δίσκους | geokary | Δίσκοι | 2 | 02-05-07 21:08 |
Τροφή για αρτέμια.. | joker | Bettas | 6 | 29-09-05 15:33 |
Παρασκευάζοντας τροφή για ζωότοκα | pavloukos | Ζωοτόκα | 12 | 25-11-03 16:27 |
Απορία για Δίσκους. | Cpagr | Δίσκοι | 16 | 08-05-03 22:17 |