|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά επειδή όπως σας έχω πεί εδώ δεν έχει κανένα πετ σόπ της προκοπής, η αδεφή μου είναι Ρόδο και είπα να της παραγγείλω μερικά πραγματάκια για το ενυδρείο μου. Βασικά σκεφτόμουν επειδή είχα πρόβλημα με άλγη για να εξαφανιστεί τελείως αυτή η ελάχιστη που έχει μείνει να μου πάρει flurish excel. Μετά λέω να πάρω κάτι για τα φυτά, κάλλιο, σίδηρο και δεν έχω ούτε ταμπλέτες βυθού λίπασμα. Δέ πρέπει να πάρω; Τέλος, λέω να πάρω και co2 σε ταμπλέτες μιά που προς το παρόν δεν έχω μηχανισμό. Ή να μην πάρω γιατί αν τελειώσουν οι ταμπλέτες θα χάσει πάλι το ενυδρείο τη βιολογία του; Μήπως να παραγγείλω τελείως άλλα πράγματα απο αυτά που είπα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
|
|
|||
|
|||
![]()
για την άλγη πάρε protalon
τα άλλα όλα είναι θέμα και..επένδυσης |
|
||||
|
||||
![]()
θα ελεγα οχι σε τετοιου ειδους προτασης φιλε μου για τον απλουστατο λογο οτι δεν πρεπει να ριχνουμε ''περιεργες'' χημειες μεσα στο ενυδρειο που απλα σκεπαζουν το προβλημα και δεν το λυνουν.....
οι συχνες αλλαγες νερου και η ισσοροπια ,ειναι το κλειδι για τις αλγες.απλα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις σκοπό να προσθέτεις συνεχώς φυτά τα βασικά που χρειάζεσαι είναι τα flourish, flourish excel, Fe και K.Αν θα τα πάρεις όλα μαζί τώρα ή σταδιακά εσύ θα το δεις ανάλογα με το πως πάει το ενυδρείο σου και τι θες να κάνεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το excel κανονικά το βάζεις αν δεν έχεις παροχή co2 για να παρέχει άνθρακα στα φυτά.Οπότε αντί για ταμπλέτες μπορείς να πάρεις αυτό και αν χρειαστεί το χρησιμοποιείς στη διπλή δόση και για τη bba.Flourish, K, Fe είναι λιπάσματα που χρειάζονται σε φυτεμένο ενυδρείο (και κάποιες φορές και Ν,Ρ).Ολα αυτά βέβαια αν έχεις αρκετά φυτά στο ενυδρείο γιατί απ ότι θυμάμαι έχεις 2-3 και τα υπόλοιπα είναι πλαστικά.Αν το έχεις αλλάξει ή σκοπεύεις να το αλλάξεις(και είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις) πάρτα αλιώς δε σου είναι και τόσο απαραίτητα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο απο τη παρουσίαση που είχα κάνει έχει φυτευτεί περισσότερο, ακόμα έχει και πλαστικά, αλλά έχουν αυξηθεί τα αληθινά. Φίλε leonm μακάρι να μπορούσα να φέρω εύκολα εδώ φυτά, αλλά όλα εδώ είναι δύσκολότερα απο τα υπόλοιπα μέρη...οπότε φέρνω σιγά σιγά και απο 1-2 όποτε κάνω ταξίδι, άσε! Δηλαδή σε καμιά 10ετία θα γίνει full planted
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιπάσματα..... | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 03-09-06 08:45 |
Λιπάσματα | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 07-07-06 00:23 |
Χημικά - Λιπάσματα | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-03-05 14:08 |
Ασθένειες - Φάρμακα | pani | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 01-11-03 21:31 |
Απαραίτητα φάρμακα ;; | georgetzes | Ζωοτόκα | 13 | 28-04-03 00:23 |