|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα!ξερει κανενας να μ πει πληροφοριες για αυτο το ζωακι??θελω να το παρω δωρο στη κοπελα μ αλλα πρωτα να μαθω και τιποτα γιαυτο....και αν ξερει καποιος που μπορω να βρω στη θεσσαλονικη?κ ποσο?
|
||||
|
||||
![]()
Eίδα στο Quiko το Σάββατο...μαζί με νυφίτσες και άλλα περίεργα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω Γιωργο μηπως ξερεις κανενα τροπο επικοινωνιας με το μαγαζι?
|
||||
|
||||
![]()
Το ζωάκι της κόρης μου χεχε. Φοβερό είναι! αλλά τη θέλει τη φροντίδα του. Το είχα πάρει πριν 1,5-2 χρόνια 70Ε.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και τι απαιτησεις εχει??
ευχαριστω george
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...αλλά απ ότι βλέπω καθαρίζουν το κλουβί κάθε 2-3 μέρες, θέλει ξύλο για ροκάνισμα και τροφή για τσιντσιλά έχει στα πετ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Geia sas paidia pira ena tsintsila kai thelw na ma8w ama mporw na to taisw tt allo ektos apo tin ksira trofi apo petshop pou poulane .karota k tetoia mporw kanei?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!
μεχρι να απαντησει καπιος που εχει και ξερει στην πρωτη σελιδα αυτου του θεματος εχει κανα 2 λινκ ![]() σε παρακαλω να γραφεις ελληνικα..
|
||||
|
||||
![]()
Μου επιτρέπετε λοιπόν να μπω κ γω στην κουβέντα σας?! Έχω κ γω ένα τσιντσιλά εδώ κ 2 χρόνια, είναι πολύ καλός,έκανε λίγο καιρό να μας συνηθίσει αλλά τώρα είναι μια χαρά. Δεν μυρίζει σχεδόν καθόλου(με καθάρισμα 1 φορά την εβδομάδα δεν μυρίζεις τίποτα!), είναι χαδιάρης και έχει την πιο απαλή κ την πιο πυκνή γούνα του κόσμου.Είναι δραστήριος κυρίως το βράδυ και του αρέσει η συνήθεια πχ να βγαίνει απ το κλουβί συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα.
Από την άλλλη δαγκώνει κ μασουλάει οτιδήποτε του κινεί την περιέργεια (απαγορεύεται να τρώει κάποια πράγματα)κ αν τον αφήσεις ελεύθερο στο σπίτι θα δυσκολευτείς πολύ να τον πιασεις. Δεν κάθεται τόσο πολύ στα χέρια σου για να τον χαϊδεψεις όπως τα κουνέλια αλλά αν κατσεις κάτω αρχικά θα έρθει να σε περιτριγυρίσει, θα ανεβει πάνω σου κτλ.Για όποια άλλη απορία στειλε μου πμ να τα πούμε τηλεφωνικώς. |
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω 10 μερες που πηρα ενα και το δινω ξιρα τροφη απο τα pet shop τι αλλο μπορω να το ταισω που να μην πα8ει καποιο προβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Mόνο ξηρους καρπους κ σταφίδες (όχι παραπανω από 4 σταφιδες τη βδομαδα)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|