|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά... Έχω βάλει (μετά από στρώσιμο με αμμωνία) τον μονομαχούλη μου...!!!!
Ο τυπάς απο το pet shop μου είπε ότι μπορώ να βάλω και άλλα ψάρια μαζί με τον μονομάχο... Δεν μου είπε ποια είδη.. Αληθεύει???? Γιατί εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο... Εγώ είπα να του κάνω ένα μικρό 15αλιτρο για το μονομάχο και να βάλω άλλα ψαράκια στο 80άλιτρο... τι λέτε??? |
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου είναι πάρα πολλά τα 80 για έναν μονομάχο. " Εγώ είπα να του κάνω ένα μικρό 15αλιτρο για το μονομάχο και να βάλω άλλα ψαράκια στο 80άλιτρο...τι λέτε???" πολύ καλύτερο! έδωσες λύση μόνος σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτό θα κάνω... αλλά το 15αλιτρο θα αργήσει κανα 2 βδομαδουλες...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ είμαι της άποψης ότι αν το ψάξεις λίγο θα βρεις ψάρια που να μπορούν να συζήσουν στο 80άρι με τον μονομάχο
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις να μου προτείνεις κάτι Straho???
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρταται απο τον μονομαχο αν θα δεχτει η οχι αλλα ψαρια
Καθε μονομαχος εχει τον δικο του χαρακτηρα και νομιζω οτι δεν υπαρχει τροπος να το μαθεις παρα μονο στην πραξη... Το καλυτερο ειναι μονος του στα 15 λιτρα |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου'ρχονται και πολλά τώρα, αυτά που σκέφτομαι είναι ίσως cherry barb, ancistrus, ίσως κάνα κοπαδάκι μεγάλα cory, ο σαε που είπες κ.ά, αν ψάξεις για ψάρια που δεν μπορεί ο μονομάχος να πειράξει αλλά ούτε και να τον πειράξουν και ζητούν πάνω κάτω τις ίδιες συνθήκες πιστεύω πως θα είναι μιά χαρά. Έχω βαρεθεί το κατεστημένο των 15λιτρων για μονομάχους, επιτέλους... free bettas! 15 λίτρα είναι βάζο για λουλούδια...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | galant | Bettas | 5 | 09-05-08 10:40 |
Ποσότητα αμμωνίας σε 5l ενυδρείο μονομάχου | Maximina | Bettas | 14 | 27-08-07 10:38 |
ηλικία μονομάχου | pet | Bettas | 17 | 18-06-06 12:17 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |