|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.
Στο ενυδρειο http://www.juwel-aquarium.de/en/lido437.htm (με ανακλαστηρες και CO2 ) θελω να βαλω για γκαζον echinodorus tenellus http://www.tropica.com/productcard.asp?id=067 αλλα μου ειπαν οτι μπορει να φτασει σε υψος και τα 20 εκατοστα , πραγμα το οποιο το κανει μαλον απαγορευτικο. Ισχυει κατι τετοιο , και αν ναι απο τι εξαρταται??? Ευχαριστω ΠΕΤΡΟΣ |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν το έχω δει να φτάνει σε τέτοιο ύψος!!
|
||||
|
||||
![]()
Κάποια στιγμή θα πιάσει τα 10 εκ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπάρχει περίπτωση όμως ένα φυτό να ξεπεράσει το συνηθισμένο ύψος για λόγους 'επιβίωσης'. Αν το έχουν περιορίσει άλλα φυτά τότε ίσως να αυξηθεί το ύψος του για φτάσει σε σημείο που υπάρχει φως.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν η επιθυμία σου είναι γκαζόν, βάλε ρίτσια... γίνεται υπέροχη!
ο εχινόδορος παραμένει αραιός ... άποψη ήταν. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει την ταση να επιπλεει??
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι αν την κρατήσης κάτω και δεν την χτυπάς με ρεύμα νερου..
λιγα φυλλαράκια επιπλέουν αλλα τα βγάζεις.. όμως στρώνει υπέροχα και έχει φωσφοριζέ πράσινο που ζωντανευει.. αλλοι χρησιμοποιού φιλε να την στρώσουν σε ξύλο.. εγώ την σκεπασα λίγο με το χαλίκι μου.. πριν τρεις βδομάδες, και τώρα έχει φουντώσει.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
echinodorus | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-05-07 03:26 |
echinodorus ...? | s-vitzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-02-07 17:34 |
Echinodorus tenellus | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 05-08-04 12:25 |
Echinodorus Tenellus | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 21-01-04 01:29 |
Echinodorus Tenellus - Riccia Fluitans | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:11 |