|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
exo edo kai 4 meres arketes apoleies. metrontas to nero me ygro test gia ammonia tis tetra metrisa apo 1,5-3 kapoy ekei. agorasa ena ammonia alert tis seachem to ebala sto enydreio kai einai kitrino( poy simenei oxi ammonia). peite moy an gnorizete ti mporei na ftaiei. episis i ammonia giati apogeiothike apo ypervoliki trofi i tipota allo? to enydreio einai 100 lt fitemeno me guppies. ekana dio megales allages. pos na sinexiso? no2=0.25
|
|
||||
|
||||
![]()
κατ'αρχας γραφε με ελληνικα.
απο εκει και μετα ποσο καιρο ''τρεχει'' το ενυδρειο σου...?? με μετρησιμα νιτρωδη και αμμωνια...ΣΙΓΟΥΡΑ κατι δεν παει καλα... μου μοιαζει με αστρωτο ενυδρειο... τι φιλτρο εχεις και πως το καθαριζεις..? καθε ποτε κανεις αλλαγες νερου...? αλλες μετρησεις εχεις κανει..? |
|
|||
|
|||
![]()
το εχω 2 χρονια μια χαρα στωμενο ηταν μεχρι προτηνως. ενα eheim εχω 2213 το ξεπλενο καθε 2 μηνες περιπου. και αλλαζω τον υαλοβαμβακα καθε μηνα περιπου. αλλες μετρησεις δεν εκανα. με το seachem δεν μου ειπες? αλλαγες καθε εβδομαδα με 10 μερες αλλαζω περι το 1/3. μου τα ταιζε αλλος και εχω την εντυπωση εριχνε παραπανω τροφη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με το συγκεκριμενο αυτοκολλητο νομιζω οτι πανω απο συγκεκριμενο πεχα σου δειχνει σωστα,αλλιως...!!...εσυ τι πεχα εχεις..?? σιγουρα ενας παραγοντας ειναι και το υπερβολικο ταισμα,αλλα γενικα ψαξτην λιγο....κατι γινεται λαθος..... |
|
|||
|
|||
![]()
ξεπλυνα το σφουγκαρι σε ενα καινουργιο ενυδρειο που φτιαχνω ενω πριν κανενα 20 μερες ειχα καθαρισει το φιλτρο. ισως να εκανα ετσι τη ζημια. ph δεν μετρησα. αυτα τα αυτοκολλητα της αμμωνιας ειναι αξιοπιστα? ειχατε ποτε? πως συνεχιζω. αυτη τη στιγμη δεν ταιζω καθολου, σωστα? και κανω και αλλαγες καθε δυο τρεις μερες 1/3, σωστα? και κατι αλλο. εχω δυο γλυφτες και τους ριχνω αυτα τα "χαπια" βυθου της tetra. καθε ποτε ειναι καλα να ριχνω μια ταμπλετα?
|
|
||||
|
||||
![]()
σου ξαναλεω οτι αυτα τα αυτοκολλητα μπορουν να σου δειξουν ΕΑΝ και εφοσον εχεις το αναλογο πεχα..(αυτο σημαινει οτι πρεπει να μετρησεις το πεχα σου) για να εισαι σιγουρος....
με τις ταμπλετες χαλαρα....αυτο ειναι θεμα εμπειρικο(οταν βλεπεις δηλαδη να καταναλωνονται γρηγορα)....και οχι πολλες 1-2 αρκουν νομιζω για κανα2 μερες... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Seachem Ammonia Alert | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-12-09 19:56 |
αμμωνια | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-08-07 14:27 |
ΑΜΜΩΝΙΑ | tolis13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 17-03-07 22:55 |
Η ΑΤΙΜΗ Η ΑΜΜΩΝΙΑ | MARG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-07 12:48 |
AΜΜΩΝΙΑ | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-04-04 10:30 |