|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις ξεκαθάρισα το ενυδρείο μου και επανατοποθέτησα το tenelus όπως το θέλω. Ελπίζω να μην στρεσάρισα πολύ τα ψάρια και ακόμα περισσότερο τα φυτά μου. Μου έχουν μείνει αρκετές ρίζες από tenelus. Τι τα κάνω αυτά; Τα δίνω σε όποιον ενδιαφέρεται αλλά δε ξέρω πως μπορούν να διατηρηθούν. Θα ήθελα μια απάντηση το συντομότερο δυνατό παρακαλώ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεσα σε μια σακουλιτσα με νερο του ενυδρειου σου,μπορουν να διαρηρησουν σε αριστη κατασταση τα φυτακια για λιγες μερες.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τυλίξω ρίζες με βαμβάκι κτλ και τα χώσω όλα μαζί σε μια λεκάνη θα κάνω τίποτα ή να παίξω μόνο με τη σακουλίτσα;
|
|
||||
|
||||
![]()
για λιγες μερες καλυτερα σακουλιτσα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το άλλο σενάρι παίζει (βαμβάκι κτλ) γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει με τη ζήτηση
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενυδρειακη με νερο (διευκρινηση).
Μπορεις και σε μια λεκανη η κουβα παντως. Το βαμβακι δεν θα σου προσθεσει τιποτα. Βαλε μια αγγελια απο τωρα να δεις τι γινεται. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 14-09-07 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός ενυδρείου | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-04-07 14:08 |
Καθαρισμός φίλτρου... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-10-06 22:22 |
Κλαδέματα | Nrgman | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 04-08-06 12:48 |
Καθαρισμός βυθού | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 07-12-05 21:53 |
Φρέσκα κλαδέματα ... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-02-05 06:53 |