|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους! έχω ένα μικρό ενυδρειάκι 5 λίτρων για έναν μονομάχο κ έχω φιλτράκι κρεμαστό κ φωτισμό. Το πρόβλημα μου είναι ότι επειδή το φιλτράκι δεν ακουμπάει καλά στο ενυδρείο συντονίζει κ κάνει πολύ θόρυβο! Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλο τύπο φίλτρου σε τόσο μικρό ενυδρείο ή να βάλω κάτι μεταξύ φίλτρου κ ενυδρείο για να μην κάνει τόσο θόρυβο;
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να παρεις πχ αυτοκολλητα τσοχακια απο το σουπερμαρκετ και να βελτιωσεις τη στηριξη ωστε να μην συντονιζει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα θα το κοιτάξω κ θα βάλω γιατί ειλικρινά ο ήχος είναι πολύ κουραστικός!
|
||||
|
||||
![]()
Για το μονομαχο φυσικα ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
ανησυχώ πολύ που κάνει αυτό το θόρυβο κ το ψαράκι μου είναι εκεί μέσα κ τον ακούει συνέχεια! χθες έβαλα ένα κομμάτι χαρτί ως προσωρινή λύση μετά από πολλές προσπάθειες να σταματήσει να συντονίζει κ περιορίστηκε κατά πολύ αλλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό! ευχαριστώ για την ιδέα!
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να γωνιάσεις καλά το φιλτράκι σε μια γωνία του ενυδρείου ....
Κατα πάσα πιθανότητα θα ελλατωθεί κατα πολύ ο θόρυβος αν δεν σταματήσει τελείως .. Αλλιώς ό,τι αναφέρθηκε απο τον netblues . Υ.Γ είσαι σίγουρη πως ο ήχος είναι απο τον συντονισμό φίλτρου/γιαλιού και δεν κάνει θόρυβο το ίδιο το φίλτρο ? Είχα παρόμοιο και τύχαινε να κάνει θόρυβο μερικές φορές (σπάνια αλλα τύχεναι). Το έβαγαζα και το ξανα έβαζα στην πρίζα και θόρυβος τέλος .. Πειραματίσου και πές μας .. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φίλτρο ΕΗΕΙΜ Eco 2236 SOS | a-sakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 11-02-07 23:14 |
Αλλαγές νερού με φίλτρο... | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-06 10:04 |
Πρόβλημα (?) με φίλτρο Bluwave 05 | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 38 | 01-09-06 15:33 |
Πρόβλημα στο φίλτρο. | basillis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-09-05 11:25 |
Πρόβλημα με φίλτρο | thediscusman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-04-03 13:11 |