|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους.ειχα μια τυχη πρωτη επαφη με το χομπι αφου εβαλα ψαρια απο την τριτη μερα τωρα το εχω 15 μερες.ειχα λαθος φιλτρο λαθος νερο γενικα ειναι ολα λαθος και προσπαθω να αρχισω απο την αρχη.εκανα τρεις αλλαγες νερου ανα μερα.εβαλα εξωτερικο φιλτρο και εκανα και μετρησεις με ενα στικ που εχω πολλαπλο.ph 7.6 kh6 gh7 n02 1 no3 25.
τι να κανω ρε παιδια να στρωσει το ενυδρειο μου? <<τωρα που το νερο ειναι καινουριο ειναι δωρον αδωρον οι μετρησεις?>> <<σε ποια επιπεδα θα πρεπε να ειναι?>> θα το εκτιμουσα πολυ αν καθοταν καποιος να με βοηθησει!!! εχω ενυδρειο 150 λιτρων με 4 σκαλαρια 1 κλοουν τιγρακι και δυο guppy τα οποια παντως δε δειχνουν να εχουν καποιο προβλημα. και κατι τελεφταιο στο τζαμι του ενυδρειου μου διμηουργηθηκε ενα στιγμα πρασινο σκουρο,χακι και το καθαρισα. τι ηταν????????? |
|
||||
|
||||
![]()
Η βιολογία δεν είναι στο νερό σου αλλά στο φίλτρο σου. Δοκίμασε να βρείς βιολογικό υλικό από άλλον έτοιμο στρωμένο φίλτρο. Ρίξε μια ματιά στη σύνθεση των ψαριών σου. Οσο για το σημάδι που αναφέρεις στο τζάμι μάλλον ήταν άλγη! Για περισσότερες πληροφορίες οι πιο έμπειροι
|
||||
|
||||
![]()
και αν δε μπορω να βρω μπολι?τι να κανω?η αλγη ηταν κακο δηλαδη?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως σου ειπα και εχθες κανε καθημερινες αλλαγες
τις ταξεως 40 με 50% Κανε υπομονη και ριξε πολυ διαβασμα http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/enydreia.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να συνεχίσεις τις μετρήσεις και να αγοράσεις και ένα τεστ για αμμωνία.
Να μη ταίζεις πολύ και να μας ενημερώνεις για την πορεία του ενυδρείου σου. Η εμφάνιση άλγης είναι φυσιολογική και να μη σε ανησυχεί για την ώρα. Έχεις φυτά...τι φωτισμό και πόση ώρα είναι τα φώτα ανοιχτά ; Βάζεις αντιχλώριο σε κάθε αλλαγή νερού ; |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ψευτικα φυτα ελλεγα να βαλω αληθινα αργοτερα αλλα κανεις δε μου ειπε πως χρειαζεται υποστρωμα.το φως το ανοιγω 8 με 10 ωρες τη μερα.δε το βλεπει ηλιος ποτε.αυριο ελεγα να παρω υγρα τεστ ph1nh3,nh4,n02,no3 τι λετε αυτα φτανουν?πως λειτουργουν αυτα θα περασω καιρο?γιατι ειναι και λιγο ακριβα!!!και ναι βαζω αντιχλωριο και μετα απο 2 ωρες βακτηρια και μου ειπαν να το συνεχισω αυτο με τα βακτηρια για 15 μερες.
------------------------- σας ευχαριστω για την βοηθεια ειναι πολυ σημαντικη.θα σας ενημερωνω καθημερινα.στ ιδιο ποστ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη galisgsxr : 09-09-07 στις 17:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεσαι αναγκαστικά υπόστρωμα για να διατηρήσεις αληθινά φυτά στο ενυδρείο σου.
Πολύ καλά θα κάνεις που θα αγοράσεις υγρά τεστ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αλλο απο ψαρια? | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-03-07 17:54 |
ΚΟΡΑΛΙΑ & ΨΑΡΙΑ απο Intrnet | IVAN | Reefsafe | 11 | 03-03-07 21:27 |
Βοηθεια μετα το στωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 02-10-06 21:22 |