|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάπου είχα ρωτήσει πως μπορώ να αλλάξω το χαλίκι που έχω τώρα στο ενυδρείο μου σε άμμο, αλλά επειδή ακόμα να πάρω απάντηση ξεκινάω νέο θέμα εδώ για να πάρω καλύτερες απόψεις.
Λοιπόν, ποιά θα πρέπει να είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω...;;
|
|||
|
|||
![]()
πρωτα βγαζεις τα ψαρια και το φιλτρο και τα βαζεις σε εναν κουβα με αεραντλια και νερο απο το ενυδρειο . μετα βγαζεις βραχια ριζες φυτα η οτι αλλο υπαρχει μεσα . μετα βγαλε ολο το νερο , αλλα κρατησε ενα 40% του σε ενα κουβα μετα βγαλε το χαλικι με χερια , ποτηρι η οπως σε βολεβει . μετα βαζεις την καλα πλημενη αμμο , γεμιζεισ το ενυδρειο με το νερο π κρατησες βαζεις Ξανα τα διακοσμητικα , φυτευεις και το γεμιζεις με νερο , βαζεις αντιχλωρια κτλ κανεις μια προσαρμογη στα ψαρια αν υπαρχει διαφορα 8ερμοκρασιας και μπλουμ μεσα
ετσι το αλαξα και εγω απο χαλικι σε αμμο και μετα απο αμμο σε χαλικι παλι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσαρμογή γίνεται για να εξισορροποιηθούν και οι υπόλοιπες τιμές του νερού ..
|
|||
|
|||
![]()
ναι το ξερω αυτο αλλα στο ενυδρειο 8α μπει ενα μεγαλο ποσοστο απο το παλιο νερο + νερο δυκτιου με αντιχλωριο οποτε 8α ειναι σαν μια μεγαλη αλαγη νερου και οι τιμες 8α ειναι ιδιες
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ.
Το νερό ήταν θολό ή όχι..? Και κάτι που είδα τώρα..εσένα το ενυδρείο σου ήταν 28 λίτρα μόνο..εμένα είναι 400 περίπου..!?
|
|||
|
|||
![]()
tο νερο ειναι λογικο να 8ολοσει στην αρχη ,
την αλλαγη την ειχα κανει σε ενα 80λτ που λογο ελειψης χωρου δεν λειτουργει τωρα , τεσπα μου πηρε η ολη διαδικασια 2ωρες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή ενυδρείου … από 50 σε 120 λίτρα ? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 66 | 27-01-08 12:34 |
Ερώτηση για αλλαγή από πλαστικό σε φυτεμένο! | lama0502 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-05-07 10:40 |
Πρόσληψη θρεπτικών από χαλίκι | asteris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 24-12-04 15:18 |
Αλλαγή από χαλίκι σε άμμο για αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 10 | 27-08-04 16:07 |
Ανούμπιες σε άμμο | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 08-04-04 00:22 |