|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ζητείται σπίτι για φιλοξενία του Μίσα από 5 μέχρι 15 Αυγούστου. Ο Μίσα είναι γατούλης Σιάμ 6 μηνών. Έχει ευγενικό χαρακτήρα και είναι εμβολιασμένος, δε λερώνει, φιλικός και κοινωνικός. Όποιος δεχτεί να τον φιλοξενήσει, θα πάρει την τουαλέτα του, άμμο και όση τροφή χρειαστεί για τις 10 ημέρες.
Θα χρειαστεί μόνο λίγη προσοχή όσον αφορά τις εξόδους του σπιτιού γιατί έχει την τάση να δραπετεύει για να εξερευνήσει και άλλους τόπους πέραν του διαμερίσματος. Διατίθεμαι να φιλοξενήσω κι εγώ γατί μετά τις 15 Αυγούστου, οπότε να γίνει ανταλλαγή διευκόλυνσης. Μερσί!
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα κανείς; Τι κρίμα να είμαστε τόσο μακριά!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
lucy μου, το πρώτο άτομο που σκέφτηκα όταν έγραφα το ποστ ήσουν εσύ!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν ειχα σκυλια θα χαιρομουν πολυ να σε βοηθησω !
αντε ρε παιδια κανεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Στείλτο μου με courier ρε φιλενάδα, να πας και εσύ για τα μπάνια σου σαν άνθρωπος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλοξενία σκαλαριών | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-12-05 16:46 |
ζητείται θηλυκό για αναπαραγωγή | Mariel | Bettas | 5 | 08-01-05 23:43 |