|
|
||||
|
||||
![]()
μπορειται να μου πειτε τι ακριβως ειναι τα παρακατω?ευχαριστω προκαταβολικα
![]() ![]() ![]() το τελευταιο νομιζω οτι ειναι ανουμπια αλλα με μπερδευει λιγο ![]() ![]() ------------------------- δεν τα γνωριζει κανεις?? ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη octania246 : 29-06-07 στις 00:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1. Glossostigma elatinoides (δε βοηθα η φωτο)
2. Hygrophila rosanervig 3. Echinodorus ειναι και μαλλον leopard.
|
||||
|
||||
![]()
κανεις?τιποτα?
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- με προλαβες ![]() ![]() ![]() thanks ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη octania246 : 29-06-07 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια.οτι πρεπει για μενα ηταν αυτα τα φυτα
![]() ![]() δυστηχως δεν τα διαλεξα εγω οποτε να δουμε τι θα γινει. το πρωτο δεν πρεπει να ειναι αυτο μιας και στο site της tropica λεει οτι φθανει 2+3 ποντους.τα δικα μου ειναι σχεδον 10οποτε λογικα ειναι καποιο αλλο.ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Και όμως είναι Glossostigma elatinoides και ψηλωνει γιατί δεν του φτάνει το φως και προσπαθεί να βρει ποιο ψηλά!!! Σε λίγο αν δεν έχει αρχίσει να κιτρινιζει ήδη θα κιτρινίσει και σιγά σιγά θα πεθάνει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε απο οτι καταλαβαινω αυτο το φυτο κανονικα ειναι χαμηλο αλλα λογω ελειψης φωτος μεγαλωνει για να βρει φως?αυτο καταλαβα παντως. δεν γνωριζω καθολου για να ειμαι ειλικρινης.φυσικα μου τις φερανε σε αυτο το υψος και τουλαχιστον για την ωρα ειναι καταπρασινα.τωρα για ποσο......... μαυτο που εχω σιγουρα προβλημα ειναι με την Hygrophila rosanervig. τα φυλλα τις αρχισαν να χανουν την δυναμη τους,να κιτρινιζουν και να ζαρωνουν.αν και απο οτι λεει στο tropica δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις εκτος απο φως πιστευω οτι εκει ειναι η αιτια του κακου.απλα αυτο το φυτο δεν ηταν το καταλληλο για τον δικο μου φωτισμο με τα μολις 23w.συντομα θα προσωρησω σε αναβαθμιση. εκτος και αν φταει και τιποτα αλλο περα απο τον φωτισμο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
23watt σε πόσα λίτρα? και τι λάμπα/ες είναι?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΥΤΩΝ | msigouros | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 30-12-06 07:01 |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΥΤΩΝ. | andreasp | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 29-11-06 21:57 |
αναγνωριση φυτων | iliasf | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 29-01-06 00:14 |
Αναγνωριση φυτων | yannis | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 10-11-05 02:34 |
Αναγνωριση φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 20-03-05 23:34 |