|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι χρειαζεται ετσι ωστε να δημιουργηθει ενα χαλι απο γρασιδι και να επιβιωσει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι γρασσίδι?
|
||||
|
||||
![]()
καλο υποστρωμα,πολυ καλο φως και τα αναλογα λιπασματα.
εννοειται βεβαια καλο διαβασμα και υπομονη,μαζι με καλες αλλαγες νερου... |
|
||||
|
||||
![]()
Και βεβαια διοξειδιο...
|
||||
|
||||
![]()
υποστρωμα εχω βαλει αγοραστο της Serra(χωμα με χαπια).φωτισμο εχει την λαμπα φθοριου απο την κατασκευη του. κανει;λιπασμα εχω μονο ενα μικρο μπουκαλακι της tropical(ενα πρασινο αν το ξερετε).τι λετε θα τα καταφερω;ποσο μπορει να κοστιζει;.μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ταμπλετες για παροχη co2 στο ενυδρειο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου; Οι ταμπλέτες δεν είναι και ότι καλύτερο. Εγώ για παράδειγμα βάζω excel και από καμμιά φορά ρίχνψ και μια ταμπλέτα στο φίλτρο (extraδάκι) αλλά το ενδρέιο μου είναι μόνο 20 λίτρα. Για το μεγαλύτερο ενυδρείο παίζω με DIY αλλά κι αυτό προσωρινά μέχρι να αλλάξω τα φυτά μου (είναι χαμηλών απαιτήσεων οπότε...)
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σε απογοητευσω, αλλα οχι.
Κανενα ετοιμο ενυδρειο δεν εχει καταλληλο φωτισμο για γρασιδι. Χρειαζεται ενισχυση. Το υποστρωμα της σερα καλο ειναι για μερικους μηνες. Πρακτικως χρειαζεσαι φυαλη co2. Το μονο πραγμα που μοιαζει με γρασιδι (αλλα δεν ειναι) θα μπορουσε να ειναι java moss απλωμενη.. Αλλα αυτο θελει αλλου ειδους υπομονη... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Clown και Γρασιδι | thanosatha | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 18-03-07 19:18 |