|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους σας.ειμαι νεο μελος με λενε σακη 27 χρονων απο θεσσαλονικη.ηθελα να ρωτησω οποιον ξερει οτιδηποτε σχετικα με ενυδρεια δαπεδου.κοστος αγορας-δυνατοτητα κατασκευης-συστηματα καθαρισμου-καταλληλα ψαρια και γενικα οτιδηποτε θα επρεπε να ξερω.ειδικα αν υπαρχει καποια φωτογραφια θα ημουν ευγνωμων.ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες ενυδρεία δαπέδου...τι εννοείς ;
|
|
||||
|
||||
![]()
με το συμπαθειο κιολας......δεν ξερω αν λεγεται ετσι.απλα εχω δει ενυδρειο περιπου 2x2 με υψος νομιζω 15 με 20 cm.για κατι τετοιο μιλαω.ααα........το εχω δει σε περιδικο.ελπιζω να υπαρχει καταρχας...........
|
|
||||
|
||||
![]()
επιδαπεδια θερμανση ξερω..αλλα επιδαπεδιο ενυδρειο......????
|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα........καλο φωτομονταζ......δεν ξερω αν τωρα ντρεπομαι πιο πολυ η αν εχω ξενερωσει περισσοτερο.παντως θα ηταν καλη ιδεα.λες να γινεται????????ευχαριστω πολυ παντως
|
|
||||
|
||||
![]()
Με ζωντανά ψάρια χλωμό το βλέπω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παιδιά, συγνώμη που παρεμβαίνω έτσι ακάλεστος, αλλά υπάρχει αυτό το είδος ενυδρείου, λίγο άγνωστο βέβαια για τα δεδομένα Κύπρου Ελλάδας. Θα το έλεγα καλύτερα λιμνούλα εσσωτερικού χώρου κατασκευασμένη από γυαλί. Μπορεί κάλλιστα να γίνει εφικτή και πολύ όμορφη κατασκευή ιδιαίτερα αν μπορέσει και κατασκευαστεί σε χώρο όπου υπάρχει κλημακοστάσιο και άνοιγμα μεταξύ των δύο ορόφων της κατοικίας. Περιέχει όλο το φάσμα του εξοπλισμού ενός ενυδρείου, με τη διαφορά ότι μπορεί να γίνει καταρρακτάκι. Για να γίνει επιτυχία το επιχείρημα, χρειάζεται στον χώρο κατασκευής αποχαίτευση και νερό δικτύου. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ.
|
|||
|
|||
![]()
κατι τετοιο μηπως εννοεις?
Υ.Γ.παντα ημουν καλος στο σχεδιο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα το σχεδιο σου ειναι απιστευτο.....αυτο εννοω φιλε μου με την παρατηρηση οτι στο σπιτι υπαρχει εσωτερικο σκαλοπατι πλατους 1,5 μ περιπου το οποιο ''χωριζει'' κουζινα απο σαλονι και σκεφτομουν να το κολλησω εκει και με καποια ξυλοκατασκευη περιμετρικα ωστε να μην δειχνει ξεκαρφωτο.ελπιζω να μην σε μπερδεψα πιο πολυ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |
μεγαλα ενυδρεια | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 13-04-07 17:49 |