|
|
||||
|
||||
![]()
Ήθελα να ρωτήσω τους εμπειρότερους αν μπορούν να καταλάβουν από τις φωτογραφίες που ακολουθούν αν το Όσκαρ έχει τη γνωστή αρρώστια «τρύπα στο κεφάλι» και αν συμβαίνει αυτό τι θεραπεία προτείνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω την γνώση να σε βοηθήσω στο συγκεκριμένο θέμα αλλα ψάχνωντας βρήκα την παρακάτω σελίδα που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα...
http://images.google.gr/imgres?imgur...%3Del%26sa%3DG |
|
||||
|
||||
![]()
Για βαλε και καμμια φωτο απο το πλαι ωστε να φαινεται ολοκληρο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω διαβάσει οτι αυτή η περιοχή στο κεφάλι των oscar είναι κάτι σαν τις αποθήκες λίπους στον άνθρωπο. Δηλαδή όταν το ψάρι δε βρίσκει τροφή, καταναλώνει τη συγκεκριμένη περιοχή του κεφαλιού του.
Δοκίμασε να αυξήσεις την τροφή που δίνεις και σε 1-2 εβδομάδες θα δεις οτι θα κλείσει η τρύπα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ταίζεις ποικιλία τροφών (ζωντανές, κατεψυγμένες, flakes), και έχεις καλές συνθήκες νερού (>200λτ- καλή φίλτρανση, αλλαγές), αλλά παρόλα αυτά εμφάνισε αυτές τις τρύπες, πρέπει να κάνεις θεραπεία για hexamita. Αν και είναι διαφορετικές ασθένειες, η hexamita, συνδέεται με το hole in the head, γιατί ο οργανισμός του ψαριού, δεν μπορεί να απορροφήσει τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
Αναγνώριση φύλου σε blue gourami (200 kb σε φωτό) | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 06-02-05 15:31 |