|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας θαλασσόλικοι
![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ προκαταβολικά. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό και αν είναι νέο... Κάποιος θέλει να φτιάξει ενυδρείο μόνο για mantis shrimp.
Το πρώτο πρόβλημα είναι πού θα την βρεις, αφού δεν πουλιέται. Όλες τις φορές έρχεται απρόσκλητη με τον βράχο. ¶ρα μπορείς να την βρεις μόνο από κάποιον άτυχο συνχομπίστα…. Και τυχερό συνάμα που θα την βρει και θα την πιάσει. Και μάλιστα ζωντανή. Το δεύτερο είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνική και έτσι δεν θα την βλέπεις ιδιαίτερα…
|
||||
|
||||
![]()
Σε περιπτωση που καταφέρω να βρώ(που απο οτι καταλαβαίνω κατι πολυ πολυ δυσκολό)τα λίτρα την καλήπτουνε?Επείσης έχω ακούσει οτι είναι πανέξυπνο ζώο,αληθευει?Πιστέψτε με μιλάω σοβαρά για αυτό το ζώο,τον τελευταίο καιρο μου έχει πάρει τα μυαλά!Μέχρι πόσο μεγάλο μπορεί να γίνει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() άμα την ποιάσω δική σου !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν καταφέρεις και το πιάσεις ζωντανό
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Κανένας? ¶ντε ρε παιδιά με ξεχάσατε?Σε πόσα λίτρα μπορεί να ζήσει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 05-06-07 στις 22:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως σε 174 λίτρα ζει και βασιλεύει......
Μια γαριδούλα είναι......φτάνει τα 15 εκατοστά αλλά όχι σε ενυδρεία... Μπορεί άνετα να μπει και σε ενυδρείο 80 λίτρων. Αν βάλεις το χεράκι σου μέσα μπορεί να στο.... ![]() Είναι τόσο έξυπνη που θα μπορεί να αναγνωρίζει διάφορα ξεχωριστά άτομα..... και να συμπεριφέρεται ανάλογα... Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα..... την mantis του Lsourtzo την έχω "κλείσει" εγώ.... και τώρα που το ξέχασε θα τον..... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για ενυδρείο καραντίνα - νοσοκομείο | KwstasV | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 06-02-07 17:05 |
zebra shrimp | Mariel | Όλες οι άλλες γαρίδες | 10 | 07-03-05 15:52 |
ερωτηση για mantis shrimp | Nikitas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 05-06-04 20:02 |
Ghost Shrimp (?) raising | vsavvas | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-02-04 03:02 |