|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν,
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, στο φύλλωμα μιας ανούμπιας το ζευγαράκι Ramirezi ![]() Και τα δύο rami τα περιφρουρούν ασφυκτικά ... ![]() Το ερώτημα μου είναι, μπορώ να κάνω κάτι να βοηθήσω την κατάσταση? υπάρχει περίπτωση να δω μωράκια? υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν?προσπάθησα να διαβάσω άλλα post αλλά εξακολουθώ να είμαι μπερδεμένος ... ![]() Επίσης, μάλλον έχω φορτωθεί περισσότερα ψαράκια απο οτι θα έπρεπε (βοήθησε ιδιαίτερα το petshop για αυτό) μπορείτε να μου προτείνετε τι θα πρέπει να κρατήσω και τι οχι για να έχω μια υγιή κατάσταση με ευτυχισμένους κατοίκους? Ενυδρείο Juwel record 80 (70lt) με εργοστασιακό εξοπλισμό. Αρλεκίνοι Χ 6, Καρδινάλιοι Χ 10, Ramirezi X 2, SAE X 2, οτόκυκλοι? Χ 2, Pleco X 1, nano corydoras? X 6, γαρίδες Χ 2 Έχω αρκετά φυτά, κανονικές μετρήσεις, το ενυδρείο 'τρέχει' (1) χρόνο, χωρίς απώλειες. Σας ευχαριστώ ... |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι εκτος θεματος με τη λυση του προβληματος αλλα σε παρακαλω πες μου ο αρενικος ειναι αυτος στις φωτο?
@admin:Συγνωμη που βγαινω εκτος αλλα δεν μπορω να συλλαβω φωτο τα δικα μου γιατι κινουνται συνεχως PS>Σου ευχομαι καλη επιτυχια!
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Manos-L θα σου πρότεινα ή να τα πάρεις από εκεί(που δεν είμαι και πολύ σίγουρος)ή το βράδυ αναμένα φώτα γιατί θα τους τα φάνε τα άλλα το βράδυ...Δυο φορές είχαν αυγά εμένα και τους τα ετρώγαν το βράδυ...καλή συνέχεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Στην πρώτη φώτο είναι το αρσενικό και στην δεύτερη το θηλυκό ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σευχαριστω πολυ!Και παλι καλη σου επιτυχια!
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν εχεις χωρο και σωστη οργανωση για αναπαραγωγη, ασε τα αυγα με τους γονεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι σημαίνει αυτό? υπάρχει ελπίδα να επιβιώσει κανένα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπάρχει ψηφιακό Αμμωνιόμετρο? | dimitrisgiannoulakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 16-04-07 12:34 |
Αεραντλία 12V? υπάρχει? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 23-01-07 12:26 |
Υπάρχει κίνδυνος να τη σκοτώσουν? | dialpistis | Malawi | 12 | 03-10-06 15:13 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |
Υπάρχει ηλεκτρονικός Tester? | MIKE | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-11-03 23:52 |