|
|
|||
|
|||
![]()
S.O.S. εχω στο ενυδριο μου (120 L) 8 GUPPY και 9 ΝΕΟΝ τα neon εχουν βγαλει κατι σαν σπυρακια ασπρα. τι ειναι αυτο - ειναι κολητικο - τι μπορω να κανω?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 30-05-07 στις 21:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δωσε μας και καμια μετρηση τι τα δαχτυλα θα μυρισουμε και ποσο και τρεχει το ενυδρειο
|
|
|||
|
|||
![]()
8 μηνων ενυδριο
αμωνια Ο.Κ. λοιπες μετρησεις δεν υπαρχουν |
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να ειναι ink αν ειναι οπως τα λες πες μας πως ειναι η κατασταση των ψαριων τρωνε ειναι δραστηρια ?????
|
|
|||
|
|||
![]()
ink ? απο διαθεση φαινονται μια χαρα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 31-05-07 στις 09:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ick συγνωμη ειναι η μια απο της πιο συχνες ασθενιες (λευκες κιλιδες)
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα γκαμπι σου ειναι οκ και έχουν προβλημα μονο τα νεον, μήπως έκανες καμία αλλάγή στο ενυδρείο σου που άλλαξε την σκληρότητα του νερού??? πχ ξυλα, πέτρες, λιπάσματα, φυτά???? Τα νέων εχουν ασφάλεια (εστω ΙΚΑ) γιατι πρέπει να πάρεις κανένα φαρμακάκι να τα βοηθήσεις λίγο...!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται φαρμακάκι.
Με το αλάτι το ικ αντιμετωπίζεται με επιτυχία. YΓ. Sarcastic....χαλάρωσε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() εγώ είμαι αντίθετος με τα αλατια χωρίς να ξες ακριβώς τι έχει ενα ψάρι!!! επίσης είμαι αντίθετoς να κανούμε διαγνώσεις (βάζω και τον ευατό μου μέσα) με μία απλή παρατήρηση: "εχει ασπρα σημάδια= ick=γρηγορα αλάτι....!!! Γι αυτό και προτεινα να βρει καποιο φαρμακο απο κάποιο pet shop...απο έκει και πέρα προτάσεις γίνονται και όχι λύσεις και αξιολογούνται αναλογα...!!! http://doorone.co.uk/xDN-pets-white_..._features~MS-1 Τώρα αν κάτι άλλο προσβάλει την αισθητική μου οφείλω να το επισημάνω καλοπροεραιτα όπως θα ήθελε ο καθένας!!! απλά εγώ έχω το θάρρος να το πω!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις φαει ηδη κιτρινες ουκ ολιγες...σε λιγο ερχεται η κοκκινη αν συνεχισεις ετσι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το internet ειναι μια ελευθερη κοινότητα με τα καλά και κακά τις παιδιά... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτά είναι αυτά; | geo_hal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-04-07 10:35 |
τι φυτό είναι αυτό ? | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 09-03-06 20:49 |
τι είναι αυτό.. | soulmate | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-12-04 16:13 |
Τι είναι αυτό;;; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-04 04:16 |