|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΑΤΟΨΑΡΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ? ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΔΑΝΚΑΝΕΣ .
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ? ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΑΡΙΔΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι γαριδες δεν εχουν δαγκανες....
Τα cray fish ισως... Μιλαμε για γλυκο η θαλλασινο νερό? |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΓΚΑΝΕΣ.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΩ? |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μας δεν χρειάζετε να φωνάζεις!!!
Δεν νομίζω οτι έχεις γαρίδες αλλά κάτι άλλο π.χ. κάποιον αστακούλη? Και εσύ μπορείς να ζήσεις χωρίς χέρια και οι "γαρίδες" σου! Το θέμα είναι οτι οι γαρίδες σου θα ξαναβγάλουν δαγκάνες! Αλλιώς πρεπει να δώσεις λύση όχι με το να κόψεις τις δαγκάνες! Για ανέβασε μια φωτό να αναγνωριστούν οι γαρίδες!
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ cray fish. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
||||
|
||||
![]()
αυτήν έχεις?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΑΥΤΗΝ ΕΧΩ (Macrobrachium niponesse) . ΔΥΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΦΑΕΙ 4 ΓΑΤΟΨΑΡΑ (Corydoras) ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ότι και αν είναι όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ τους. Δεν γίνεται, πως αλοιώς το λένε?
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πιθανο να μην ειναι cray fish καθως στο πετ σοπ στην τριπολη ειχα cray fish με γατοψαρα και δεν ειδα μαχες μεταξι τους........ολλα ητν ηρεμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι γαριδες ειναι αυτες που τρωνε τα γατοψαρα(ποια γατοψαρα?) ?!!!
Οπως επισης το τα μικρα μου γατοψαρα ειναι σχετικο γιατι πολυ φοβαμαι πως δεν εχεις γαριδα αλλα αστακο. Εχω γαριδες πολλων ειδων και ποτε τους καμια δεν πειραξε ψαρι ακομα και τα νεογεννητα Γκαπυ. Οποτε αν μπορεις γινε πιο συγκεκριμενος με την κατασταση που επικρατει ακριβως στο ενυδρειο σου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκουραμι γατοψαρα κλοουν | lucie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-01-07 11:35 |
Τα καινουργια μου μικρα | Discus | Δίσκοι | 12 | 08-02-06 12:45 |
Tα χρυσοψαρα τρωνε τα φυτα? | vassilios | Χρυσόψαρα | 4 | 14-10-05 13:51 |
τρωνε τα guppies πετραδακια??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 7 | 09-08-05 11:44 |