|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματι....!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως υπέροχο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμεινα αφωνη!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Χαζεύοντας και τα υπόλοιπα βιντεάκια του, έπεσα σε άλλο ένα: http://www.youtube.com/watch?v=vcWvC...watch_response
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειναι τελειαα..!!!
|
|||
|
|||
![]()
αυτα ειναι παιδια
αραγε 8α κανουν ποτε ετσι τα corydorakia μου η τα kribensis μου? ζηλευω αλλα...και θαυμαζω συγρονως και συγχαιρω τον ιδιοκτητη τους!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σωκρατη εσενα πρεπει να σε εχει τρελη αδυναμια ο blackberry
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι και το καλυτερο να βαζουμε τα χερακια μεσα στο ενυδρειο, γι αυτο ελπιζω να μην κανει αυτο το βιντεο διαφορους να ακολουθησουν το παραδειγμα του κυριου....
Χαριτωμενο ειναι, αλλα κατα την γνωμη μου λαθος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και όχι μόνον!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσο ασφαλές είναι ένα ενυδρείο για την υγεία μας? | Gea-fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-04-07 16:51 |
Τι μπορεί να είναι; | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-06-06 07:19 |
Πόσο μακριά μπορεί να είναι τα καλώδια? | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-05-06 16:05 |
HELP!!! μου πεθαίνουν ένα-ένα κάθε μέρα! | Guppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 07:08 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |