|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΓΟΥ Η΄ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ??
|
|
||||
|
||||
![]()
΄πρέπει να βάλεις ανεμιστηράκι και να προσέχεις λίγο την εξάτμιση του νερού .Θα σου πουν και οι πιο έμπειροι αλλά δεν συνιστάται πάγος κατα την γνώμη μου
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως λεει και ο ginodim τα ανεμιστηράκια είναι λύση.το να βάλεις πάγο π.χ. θα αλλάξεις τους βαθμούς μέσα στο ενυδρείο και το μόνο που θα πετύχεις είναι το στρες που θα προκαλέσεις με τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και η αλλαγή αυτή θα είναι μονό για κάποιες ώρες.μετά τι σου μένει? το στρες κάτι το οποίο δεν το θέλουμε με τίποτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλος εβαλε παγο σε ενυδρειο με χρυσοψαρα και οταν ενα απο αυτα ακουμπησε πανω του με το ματι, το ματι του πεταχτηκε εξω σε χρονο μηδεν...
Γενικα δεν ειναι λυση, αλλα ειναι και επικινδυνο.. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά, εγώ σήμερα πάτησα τούς 28!!!
ο θερμαντήρας δεν ανάβει καθόλου. τα ανεμιστηράκια που μπαίνουν? |
|
||||
|
||||
![]()
οι ανεμιστηρες μπαινουν στο καπακι....αν πιανουν και λιγο τα χερια σου,ειναι αρκετα ευκολο....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εγω εχω πατησει τους 28.5-29 εδω και παρα πολυ καιρο (καμια δυο βδομαδες) και να φανταστεις εχω βγαλει και 8ερμοστατη αχ...αχ αυτος ο καιρος!!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασια | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 23-04-07 22:47 |
Σε τι θερμοκρασια? | maikl | Χρυσόψαρα | 2 | 12-04-07 15:22 |
Νεος (προβλημα με θερμοκρασια) | CC-Gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-05-06 16:48 |
Αλλαγη νερου(θερμοκρασια) | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-05-06 12:51 |
co2 και θερμοκρασια | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-03-04 19:31 |