|
|
||||
|
||||
![]()
Το θηλυκο ραμιρεζι μου εχει βγαλει ενα μικρο ασπρο στιγμα στο ραχιαιο της πτερυγιο.Δεν εχει κανενα αλλο στιγμα πανω της και ο συγκεκριμενο ειναι πολυ μικρο και φαινεται σαν μια πολυ μικρη κλωστητσα να εξεχει απ αυτο.Ξαναλεω ομως οτι αυτη η κλωστη ειναι παρα πολυ μικρη και φαινεται μονο με προσεχτικη παρατηρηση.Θελω να μου πειτε αν ειναι ick η κατι αλλο.Η συμπεριφορα της ειναι φυσιολογικοτατη και δεν εχει εμφανησει καποιο συμπτωμα οπως ανορεξια.Οι συγκατοικοι στο ενυδρειο ειναι το αρσενικο ραμιρεζι και 6 καρδιναλιοι οι οποιοι εχουν ολοι φυσιολογικη συμπεριφορα.Προχτες η θηλυκια γεννησε αλλα η γεννα ηταν ανεπιτυχης(το αναφερω σε περιπτωση που εχει σχεση με το στιγμα)
Να ριξω προληπτικα αλατι?Τι να κανω? |
|
||||
|
||||
![]()
ick δεν ειναι σιγουρα...
Αν δεν φυγει Η μεγαλωσει θα πρεπει να παρθουν μετρα. Προς το παρον παρατηρηση... |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω οτι τα ραμ είναι αρκετά ευαίσθητα στο αλάτι! Έτσι έχει δείξει η δικιά μου εμπειρία!
Η γέννα ήταν ανεπιτυχής Νίκο? Για δώσε μετρήσεις! Ειδικά σκληρότητες και ph!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για πατεντα | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-02-07 17:50 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |
ερωτηση για μοπανι | gleboukas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-08-06 13:19 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ aquariumpharm | nkmyrtos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 24-02-06 14:29 |