|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το εξης προβλημα.Κανω αλλαγες νερου πραγματικα με ευχαριστηση αλλα στα ψαρια δεν αρεσει γιατι ενω εχω θερμοκρασια 27στο μικρο και 25 στο μεγαλο ενυδρειο πεφτει στα 21 και στα δυο με αποτελεσμα να παθαινουν ικ.Τωρα οταν αλλαζω 200λιτρα πως να βαλω θερμοσιφωνο?Καμια ιδεα???!!
|
||||
|
||||
![]()
Προετόιμασε το νερό σου σε κάποιο βαρέλι και βάλε έναν θερμοστάτη να δουλεύει μέχρι να πιάσεις την θερμοκρασία που θέλεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Που να το βρω το βαρελι 200λιτρα και που να μπει?!!! 100 τετραγωνικα ειναι το σπιτι και ηδη εχω ενα 400λιτρο και 1 120λιτρο ενυδρειο.Θα μου πιει το αιμα η μανα μου!
|
|||
|
|||
![]()
Οσο γεμιζεις με το λαστιχο παραλληλα γεμιζε και με ζεστο νερο απ τον βραστηρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θερμοσιφωνο σε μιξη με κρυο για 25 βαθμους βγαζει πολυ παραπανω απο 200 λιτρα παντως..
|
|
||||
|
||||
![]()
Το διαπραγματευτηκα με τη μανα μου και θα παω αυτες τις μερες στην Αθηνας να παρω κανα βαρελι 200λιτρα.Τωρα εχω αλλο προβλημα.Με τη ψυξη.Δεν υπαρχει κλιματιστικο στο σπιτι γιατι η μανα μου παθαινει πανευκολα ψυξεις και εμενα με πειραζει στο αναπνευστικο.Με αλλα λογια 42βαθμους τον ιουλιο εξω,38-39μεσα και στο ενυδρειο ποσο??!30?!!Θανατος!Τι να κανει το ανεμιστηρακι που βαζουν?Εδω σημερα ο θερμοστατης στους 26 και πηγε 29.Τον αποσυνδεσα.Δεν ξερω τι να κανω.Φοβαμαι οτι θα μου παθουν τιποτα τα ψαρια μου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε τι θερμοκρασια? | maikl | Χρυσόψαρα | 2 | 12-04-07 15:22 |
Θερμοκρασια και ψαρια | gatulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 27-08-06 17:39 |
Νεος (προβλημα με θερμοκρασια) | CC-Gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-05-06 16:48 |
Αλλαγη νερου(θερμοκρασια) | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-05-06 12:51 |
co2 και θερμοκρασια | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-03-04 19:31 |