|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές φρέσκιες φωτογραφίες από το reef μου.
|
||||
|
||||
![]()
χεράκια μέσα στο ενυδρείο ???
![]() πολύ όμορφες .. ![]() και σαν ποιότητα φωτογραφίας ... και σαν εικόνες !! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 23-04-07 στις 16:52 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια του Γιαννη πλεον ειναι πραγματικα pet.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάντε έτσι ταιζω.... Μου αρέσει που έρχονται κοντά και με ακουμπάνε! Ο σόχαλ ιδίως μου ρίχνει και κάτι δαγκωματιές.....Όσο για τον γιατρό όχι μόνο τρώει αλλά μπαινοβγαίνει μέσα στο χέρι μου.
|
|||
|
|||
![]()
η φορμοζα στην πρωτη και η μιλεπορα? στην τριτη φοβερες...
![]() πολυ ωραιες photo, καλυτερες και απο ......National geographic ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες φωτο, μπράβο! Προτείνω όμως ένα "τσιμπιματάκι" στα μαύρα, είναι λίγο άτονα. Για γρήγορη λύση, δοκίμασε ένα auto levels για να δεις τι εννοώ.
Αυτό το τάισμα με το χέρι δείχνει πολύ διασκεδαστικό ![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση REEF | Νίκος | Reef | 22 | 18-06-06 17:10 |
Reef Ενυδρείο | ninikos58 | Reef | 52 | 28-12-05 08:43 |
.. Reef .. | χοχλακας φωτης | Reef | 18 | 17-02-05 14:01 |
Reef | ANEMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 25-04-04 19:55 |