|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας...
![]() κάνω νέα αρχή με τους δίσκους... ![]() έχω δωσει τους 2 δίσκους πίσω σε πέτ σοπ και θα πάρω άλλους οι οποίο δεν θα έχουν μαυρες ρίγες, καμοιά αρρώστια κτλ.. Οι αλλαγές στο ενυδρείο...:
Ελπιζω να δω το αποτέλεσμα που θέλω.. άντε και καλη μου συνέχεια...
|
||||
|
||||
![]()
Μια και κάνεις νέα αρχή Χριστόφορε! η πρώτη πρόταση αντί για νέον να βάλεις καρδινάλιους μια και ταιριάζουν περισσότερο στις συνθήκες των δίσκων! (Θερμοκρασία).
|
||||
|
||||
![]()
Τα μηχανάκια λέγονται χρονοδιακόπτες καλη επιτυχία
|
|
||||
|
||||
![]()
Α ναι ρε, χρονοδιακόπτες λέγονται...
![]() Btw μια μικρή απορία...στο άλλο εξωτερικό φίλτρο που θα βαλω αργότερα σκέφτηκα να βάλω και τύρφη για να χαμηλώνει το Ph, αλλά μου είπαν οτι δεν θα έχω σταθερες συνθήκες στο Ph και θα αρρωστουν συνέχεια... Τι λέτε..? Να βάλω ή όχι τύρφη..?
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ αφού έχεις Α.Ο.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και κάτι άλλο.... επειδή μέσα στο ενυδρείο δεν έχω κάποιο καθαριστή σκέφτηκα να βάλω aplle snails..? Είναι κατάλληλα..?
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε τα apple snails κάνουν διότι θέλουν σκληρότερο νερό! Θα διαβρωθεί πολύ γρήγορα το καβούκι τους και φυσικά η ανάπτυξή τους θα μειωθεί και επόμενο αυτών θα πεθάνει πολύ γρήγορα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τεσπα..δεν βρίσκω τι καθαριστες θα βάλω μέσα...νμζ θα γίνω εγώ ο καθαριστής των τζαμιων στο τέλος.. Θα στρεσάρονται οι δίσκοι αν βάζω το χέρι μου, π.χ μια φορά την ευδομάδα μέσα στο ενυδρείο για τον καθαριστό τυχον άλγης..? ![]() Λοιπόν.., μόλις επέστρεψα από πετ σοπ. Πήρα μερικά φυτά, ταμπλέτες Co2μ λίπασμα σε υγρή μορφή μιας και μου έλειψε το άλλο και παρατήρησα τους δίσκους που είχε. Είχε πολλους και όμορφους δίσκους χωρίς μαυρες γραμμές, κόκκινους με άσπρο και είχε και ένα που ήταν περιπου 20εκα. ![]() ![]() Τα φυτά που πήρα είναι 3 java ferm (εχω σκοπο να καλύψω όλο σχεδόν τον κορμό του μόμπανι) Πήρα 2 ανουμπίες και ένα κρεμμυδόφυτο αν έτσι το λένε, το οποίο μοιάζει σε balisneria spiralis μόνο που έχει βολβό στο κάτω μέρος. Και τέλος πήρα και 4 μικρά φυτά τα οποά μοιάζουν με γρασίδι κι σκοπευω να τα φυτεψω στο μπροστινό μέρος του ενυδρείου... Αυτά για την ώρα.. Πάω να καθαρίσω το ενυδρείο τώρα..Θα κάνω αλλαγή νερού, θα καθαρίσω την άλγη, θα φυτεψω τα φυτά, θα βάλω λίπασματα, θα καθαρίσω τους ανακλαστήρες από τα άλατα. Μια μικρή απορία..το χαλίκι έβγαλε πάνω κάτι σαν άλγη..Πώς θα το καθαρίσω..?
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Carebean pirate : 12-04-07 στις 15:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου λέει ότι υπερβάλεις με τα λιπάσματα γι' αυτό και έχεις άλγη μέχρι και στο χαλίκι!!!
θυμήσου πρέπει να βρεις την ισορροπία!!
|
||||
|
||||
![]()
Από τιμές πως πάνε οι δίσκοι στην Κύπρο; Από περιέργεια ρωτάω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |