|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και πάλι...
Έχω ντοματιές και bacopa διάφορα είδη και δεν ξέρω πως να τα κλαδέψω, έχουν φτάσει ήδη στο χείλος του νερού του ενυδρείου και δεν θέλω να τα κλαδεύω από πάνω γιατί στη κορυφή είναι πιο όμορφα, υπάρχει τρόπος να τα κλαδεύω από κάτω ή με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ψηλώνουν πολύ; Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Κόβεις και ξαναφυτεύεις και αφαιρείς το κάτω μέρος!
|
||||
|
||||
![]()
Ok, ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
ντοματια η κοινη?
![]() απο φυτωριο την αγορασες?
|
||||
|
||||
![]()
Την πράσινη (Hygrophila difformis). Από μαγαζί με είδη ενυδρείων την αγόρασα.
Αυτό με το φυτώριο δεν το έπιασα, μπορώ από φυτώρια να βάλω έτσι φυτά μέσα στο ενυδρείο; |
|
||||
|
||||
![]()
Φτουυυυυυυυ και ξέρεις και απο μουσική και δεν πιάνεις τις υψηλές συχνότητες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacopa monnieri σε γλάστρα | brillo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-06 06:30 |
Bacopa monnieri | qstavrosq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-11-04 22:27 |
Άλλη μια αναγνώριση φυτού...(Bacopa monieri) | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-04 01:02 |
Bacopa myriophylloides και Riccia fluitans | sv2fpi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 19-02-04 02:41 |
Ceratopteris.* = ντοματιές ??? | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:23 |