|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη!
Θα ήθελα τα φώτα και τις γνώσεις σας σχετικά με το διάκοσμο του ενυδρείου που προσπαθώ να στήσω... Θέλω να φτιάξω έναν όσο πιο αληθινό βιότοπο (Upper) Rio Negro -στο μόνο που κάνω παραχώρηση είναι στην προσθήκη λίγων φυτών- και το ερώτημά μου έχει να κάνει με το τί ξύλο έχει ο ποταμός και πως μπορώ να το αναπαραστήσω με ίδιο ή παρόμοιο, καθώς και τι πέτρες! Στην πέτρα έχω διαβάσει για γρανίτη, αλλά είμαι σωστός και αν ναι, τι χρώμα είναι..? Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν πολύ χρήσιμη, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
![]() Μήπως υπάρχει και κάτι πιο συγκεκριμένο..? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιες κατευθύνσεις-υποδείξεις για ξύλα και πέτρες, καθώς στα μαγαζιά δεν υπάρχει τίποτα Αμαζονίου (τουλάχιστον από όσα έχω ρωτήσει)...
![]() Φέρνουν κυρίως από Αφρική και Μαλαισία... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Java moss/fern σε ξύλο | Alucard | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 04-01-10 21:09 |
Κίτρινο νερό από ξύλο. | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 31-01-07 10:33 |
Ξύλο. Το βάζω ή όχι; | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-11-04 13:47 |
Ξύλο Magroven??? | x-nos | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 07-10-04 01:21 |
διακοσμητικά: πέτρες από λάβα + ξύλο | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 21-01-03 20:56 |