|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας,
θα πρότεινα να δημιουργηθεί μία ενότητα αφιερωμένη στην φωτογραφία. Δηλαδή μία ενότητα όπου θα μπορούμε να κατευθύνουμε τα μέλη, δίνοντας τους ενδιαφέροντα site για τους τρόπους φωτογράφησης (ενυδρείων ,ψαριών,φυτών),τρόπους εισαγωγής εικόνας στο διαδύκτιο κτλ. Μία ενότητα που να εκφράζει της καλλιτεχνικές ανησυχίες χωρίς να μας περιορίζει. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ιδέα...,
αλλά να περιμένετε στην σειρά σας παρακαλώ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λέτε να μας το κάνουν δώρο το Πάσχα..;; Πάντα καλά Caverman |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι καλή ιδέα.Πολλοί θέλουμε να βγάλουμε φωτογραφία τα ψαράκια μας και δεν ξέρουμε πως.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι, ναι καλή ιδέα (
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται οτι ο moderator αυτης θα ειναι ο................................................. . Z_X
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα με τον Vasilaki
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |
Φωτογραφία... | Filippos | Malawi | 13 | 29-10-05 22:25 |
Φωτογραφία | giannis1976 | Greek Aquarist's Boards | 3 | 05-03-05 20:04 |