|
|
||||
|
||||
![]()
Ο αδελφός μου, μου έδωσε ένα 10λιτρο ενυδρείο που είχε μέσα ένα χρυσόψαρο. Το κώλυσα από κάτω γιατί έχανε λίγο και σκέφτομαι να βάλω μέσα ένα μονομάχο. Χρειάζομαι προτάσεις για στήσιμο και εξοπλισμό. Ειδικά σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, χρειάζομαι ένα φίλτρο που να πιάνει όσο λιγότερο χώρο δυνατών για να μην περιορίσουμε τον ήδη μικρό χώρο και να μην δημιουργεί μεγάλη ροή.
|
|
|||
|
|||
![]()
δες εδω λίγο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15715
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε demetris, έχω διαβάσει όλα (σχεδόν) τα θέματα που έχουν συζητηθεί για τον εξοπλισμό και την διακόσμηση των ενυδρείων με μονομάχους μέσα στο GAP. Έχω διαβάσει για φύλα Indian Almond Leaves και για τα Ελληνικά φύλα αμυγδαλιάς, για φύλα μπανανιάς, για σκουρόχρωμους μαύρους βυθούς κ.τ.λ.
Δεν έχω δει όμως καμία παρουσίαση ενυδρείο που να τα περιλαμβάνει. Γιατί? Έχει κανείς από εσάς στημένο το ενυδρείο του κάπως έτσι? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
υπάρχουν ορισμένες παρουσιάσεις στο ανάλογο subforum που περιλαμβάνουν τέτοια στοιχεία (τώρα τα διάφορα φύλλα ίσως δεν τα έχουν δοκιμάσει) αλλά πιστεύω θα πάρεις μερικές ιδέες. Εγώ προσωπικά δε χρησιμοποιώ υπόστρωμα (όπως αρκετοί μάλλον) για λόγους ευκολίας στον καθαρισμό και την αλλαγή νερού και για το λόγο αυτό έχω μόνο φυτά που δε χρειάζονται φύτεμα... Για φίλτρο σε 10λίτρα θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλή η ροή, δες τις διάφορες πατέντες που έχουν κάνει κατά καιρούς τα παιδιά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Γιάννη. Έχω κοιτάξει όλες τις παρουσιάσεις και έχω πάρει μία ιδέα…
Όλοι έχουν ρίζες, ανούμπιες, άντε και κανένα άλλο φυτό. Απλά θα ήθελα να δω και μία διαφορετική πρόταση και γι’αυτό ρωτάω. Αν έχεις κανένα λινκ δώσε. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες "διαφορετική πρόταση" έχεις τίποτα στο μυαλό σου?
Γιατί όλοι, φαντάζομαι, ξύλα και φυτά βάζουν... Για πες, μήπως σκεφτούμε κάτι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινούργιο ενυδρείο | chris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 27-12-06 16:04 |
Καινούργιο ενυδρείο | thediscusman | Δίσκοι | 31 | 16-08-04 11:48 |
Καινούργιο Ενυδρείο !!! | arisal | Malawi | 1 | 13-06-04 17:10 |