|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα ενυδρείο 54 λίτρων... Είμαι στη διαδικασία στρωσίματος... Ρίχνω καθημερινά αμμωνία και κάνω τεστ... Είμαι στην αρχή όμως... (¶σχετο: κατά την διαδικασία του στρωσίματος πρέπει να κάνω και αλλαγές 30% κάθε εβδομάδα?? Συγγνώμη αν βγήκα από το θέμα)....
![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Φιλικά, Νεοκλής |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 κοιτα εδω φυτα που μπορεις να βαλεις εγω θα βαζα egeria densa να κανει μπουγιο στην πλατη του τανκ ρουφαει και νιτρικα και ευκολο φυτο...αλλα εχεις πολλες επιλογες δες το λινκ... αυτα που εχεις μεσα μπροστα απ τα φυτα διακοσμητικα ειναι?τι ειναι?με τη μεθοδο στρωνεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρίχνω κάθε μέρα αμμωνία και κάνω κάθε μέρα τεστ.... 3-5 mg/l αμμωνίας έχω κάθε μέρα.... Κάνω κάτι λάθος...??? Δεν μου είπες αν πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή (30% κάθε εβδομάδα) κατά το στρώσιμο..... |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγη θα κανεις μονο οταν θα χεις nh4=no2=0 μια μεγαλη 90%για να διωξεις τα πολλα νιτρικα και να βαλεις ψαρια οχι τωρα...συνεχησε ετσι...αληθεια τι τεστ εχεις?υπομονη και θα αρχισει να στρωνει σε ποια μερα εισαι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρύθμισα και τον θερμοστάτη όπως μου είπες και τώρα έχω 27-28 βαθμούς.... |
|
||||
|
||||
![]()
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω για τα Test
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-03-07 14:35 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Ξεκινάει στρώσιμο, βοήθεια επιθυμητή. | mmbuna | Malawi | 22 | 02-03-05 17:44 |
Στρώσιμο μαζί με φυτά | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-02-05 12:54 |
Στρώσιμο | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 14-04-04 14:31 |