|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν η θηλυκιά είναι πάλι μπουκωμένη εδώ και 2 εβδομάδες περίπου και αναμένεται να γεννήσει αρχές Μαρτίου. Την προηγούμενη φορά, γέννησε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων που έλειπα και όταν γύρισα δεν είδα λέπι...
![]() Έχω βάλει τούβλα, έχω βάλει ένα ματσάκι με σωλήνες φίλτρου δεμένους με σπάγγο, και σκέφτομαι να βάλω ένα διχτάκι με "μακαρόνι" φίλτρου για ακόμα περισσότερες τρύπες!!! Περιμένω επιπλέον συμβουλές και παρατηρήσεις γιατί θέλω να δω μικρά αυτή τη φορά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως έτσι γίνεται. Η θυληκιά είναι μπουκωμένη, αλλιώς αν δεις τον αρσενικό μπουκωμένο, να ανησυχείς!!!....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πέρα τις πλάκας, δεν μας λες τι είδους θυληκιά είναι αυτή για να βοηθήσουμε.... |
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορουσες να την απομονωσεις...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλαδή να τη βάλω σε άλλο ενυδρείο μόνη της? Στο πιάσιμο δε θα στρεσσαριστεί? Φοβάμαι μην τα φτύσει ή τα... καταπιεί ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
άρε τυχερέ να γίνεις με το καλό μπαμπάς σου εύχομαι
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε και με ενα πονο το κοριτσι σου
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() θα βαλεις το δυχτακι μεσα στο ενυδρειο σου πριν κλεισουν τα φωτα στο ενυδρειο σου,- καλυτερα να εχεις ανοιχτο το καπακι- μετα απο ωρα οταν τα παρει ο υπνος πηγαινε και ψαρεψε τη θυληκιά! και μεταφερε στο αλλο ενυδρειο το οποιο θα εχεις τις ολοιδιες συνθηκες με το μεγαλο |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου καλη επιτυχια με την λαμπιντο σου.αντε να γινεις πατερας να δεις τις ευθυνες
![]() ![]() με κλειστα τα φωτα ισως ειναι και καλυτερα για να μην την ανχωσεις και πολυ. με τα δικα μου γινετε μαχη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλη επιτυχια |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|