|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ψάρια ή ζεύγος ψαριών έως 6-7 εκ. θα μπορούσε να βάλει κάποιος σε ένα ενυδρείο φυτεμένο 100 λίτρων που να θέλει ειδικές συνθήκες νερού για να γεννήσει και να μπορεί να συγκατοικήσει με cardinaltetraκαι otoκαι να μην πειράζει τα φυτά ή το χαλί μου ?
(ξέρω ξέρω ![]() ![]() Φιλικά, Εύα Υ.Γ. Το ενυδρείο έχει ύψος 0,40 εκ.
|
||||
|
||||
![]()
ραμιρεζι φυσικα
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Bεβαια με τις τετρες μεσα στο ενυδρειο.. δεν πιστευω οτι θα μπορεις να κρατησεις μωρα.
Ειναι νοστιμα τα fries ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με την “τύχη” μου Ρίτα όταν θα πάω στο pet shop ψάχνοντας να αγοράσω αρσενικά ramirezi θα μου βγουν ζευγάρι………………. και το θηλυκό θα γεννήσει μετά από 5 μέρες.
![]() ![]() ![]() Που τέτοια τύχη Σόνια τα “παλιόψαρα” μου, μόνο να κοιτάνε διακριτικά ξέρουν (και μετά σου λένε άσε την φύση να κάνει την δουλειά της) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Jordanella floridae
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ νομίζω πως τα ramirezi είναι καλή επιλογή...Επίσης το φύλλο το διακρίνεις πολύ εύκολα και αναπαράγονται αρκετά εύκολα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση | GP250381 | Αναγνωρίσεις φυτών | 19 | 24-11-06 19:50 |
Μια ερωτηση | marios400 | ¶λλα ζώα | 20 | 29-07-06 10:45 |
μια ερωτηση | marios400 | ¶λλα ζώα | 15 | 08-07-06 17:44 |
Ερωτηση | panos73 | Malawi | 18 | 27-06-06 23:07 |