|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι όλα με τη μία....
Έμαθα σήμερα έρχεται το ψαράκι σου... Κανόνισε να μου πεις τπτ δυσάρεστο... σε πνίξωω. χχααχαχαχ |
|
||||
|
||||
![]()
χτες ήρθε!!!!!!
αλλα που να σου λεω... πρεπει να στα πω απο κοντα, ειχε τρυπησει η σακουλα, το νερο ειχε βγει εξω στο κουτι και αυτος ηταν μεσα στη σακουλα με ελαχιστο νερο... το πρωι που εφυγα απο το σπιτι, ζουσε..αλλα δε ξερω αν θα την γλιτωσει..μακαρι ρε στελιο...τι να πω..ειναι πολυ εντυπωσιακος ο ατιμος, θα στεναχωρεθω παρα πολυ αν υποκυψει...
|
||||
|
||||
![]()
Αλήθεια λες?!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα θα εκανα πλακα με αυτο το θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι βρε αληθεια... εφυγα σκοτωτη χτες απο το κτελ...εβρεχε κιολλας.. τον εβαλα κατευθειαν στο ενυδρειο, προσαρμογη δεν εκανα, αφου δεν ειχε νερο στη σακουλα τη προσαρμογη να κανω... του εριξα και αντιχλωριο, ειπα να ριξω και Melafix αλλα ο πετρος μου ειπε να μη του ριξω.. θα παω σε κανενα διωρο σπιτι...αν ζει θα του ριξω φιλετο ψαρι, να δω αν θα φαει..
|
||||
|
||||
![]()
Γωγώ καλή τύχη με το ψαράκι!!!! Στέλιο τέτοια κλαδέματα είχες δώσει και σε μένα και όχι μόνο ήταν πολύ εύκολα αλλά ήταν και πολύ όμορφα! Τυχερός ο φίλος που τα πήρε
|
||||
|
||||
![]()
Ααα, η Γωγώ πήρε τον Λεβέντη.
Ελπίζω να πάει καλά γιατί είναι υπέροχο ψάρι..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γι'αυτό κανονικά θέλουν κουτί (φελιζόλ ψυγείο) χωρίς σακούλα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πιρανχα | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-11-06 12:56 |
200λιτ πιρανχα ???????????? | batza | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 5 | 06-12-04 02:00 |