|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε η ώρα να παρουσιάσω και το δικό μου ενυδρειάκι:
Πληροφορίες Διαστάσεις:60x25x35 Όγκος:52λ. Κατηγορία: κοινωνικό φυτεμένο Φυτά:2 xAnnubias,1 x Ceratophyllum demersum Ψάρια / ¶λλα είδη:10 x neon,3 x corydoras albino,2 x corydoras aeneus, 2 x ramirezi Διακοσμητικά υλικά:2 x ξύλα, πολύ ψιλή άμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:2 λάμπες φθορίου 2 x 15w Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες την ημέρα (17.00-03.00 με χρονοδιακόπτη) Φιλτράρισμα: εξωτερικό «μαμά» Θερμοστάτης: 50wElite (αναμένεται ένας jager) Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:6,4 Γενική σκληρότητα (GH):>7d Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3d Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού: κάθε Κυριακή Θερμοκρασία:26 βαθμούς ¶λλες πληροφορίες: ψηφιακό θερμόμετρο,2 x λάμπες νέον πράσινες Φωτογραφίες:Μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν έχω καταλάβει πως. ![]() ![]() ![]() ![]() Για κοιταξτε αυτό, τι μπορώ να βελτιώσω? πως σας φαίνεται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 11-02-07 στις 20:34 |
|
||||
|
||||
![]()
μμμ,αρκετα ομορφο για αρχη
![]() και κατι αλλο.....νιτρικα εχεις μηδεν...?????? εισαι σιγουρος..??? με τι τεστ μετρας..??? |
|
||||
|
||||
![]()
Με esha aqua quick test τα ξέρει κανείς;Είναι αξιόπιστα;Κάθε άλλη κριτική και γνώμη για το ενυδρείο είναι ευπρόσδεκτη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με τοσα ψαρια σε τοσο λιγα λιτρα,και 0 δεν γινεται...... πηγαινε πεταξε τα και παρε καποιο επωνυμο υγρο τεστ..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικά με τα ψάρια πως τα βλέπεται τα πράγματα;Τεργιάζουν;Είναι καλά σε αυτά τα λίτρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
μου φαινονται αρκετα οριακα,και σου συνιστω να μειωσεις λιιιιιγο την θερμοικρασια ,γιατι τα νεον σε σχεση μετα υπολοιπα ψαρια χρειαζονται πιο δροσερο νερακι.......
το φιλτρο σου τι ειπαμε οτι ειναι ....??(μαμα..?????????) για καντο λιανα,να το καταλαβουμε....... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|