|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σε ολουσ θα ηθελα να ερωτησω αν αξιζει τησ ehiem to karat 200 720litra 2 μετρα 60χ60 με ενδειαφερει το ειδα στο aquaristik shop kai to προτεινει με εξωτερικο φιλτρο eheim 32080 professional τι μου προτεινετε οι ειδικοι? απο τιμη ειναι περιπου στα 2000 χιλιαδεσ ευρω με φιλτρο ενω εδω κερκυρα που ρωτησα μου ειπαν 2400 χωρισ φιλτρο.για πειτε μου λεει να κανω την παραγγελεια απο το internet αργει πολυ να σταλει, και αξιζει τησ ehiem to μοντελο αυτο Η μου προτεινετε κατι αλλο στα λιτρα αυτα???? περιμενω με αγωνια μετραει η γνωμη σασ για εμενα....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() κατι σε diy σε αυτα τα λιτρα δεν παιζει να φτιαξεις ε?
|
||||
|
||||
![]()
Το δικό μου πάντως έστω και πολύ μικρότερο ( 90cm ) ήρθε με 130¤ περίπου
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Πάνο σε 720lt ό,τι ενυδρείο κι αν το κάνεις θα είναι φανταστικό αρκεί να έχεις υπομονή και να κάνεις σωστές και διαβασμένες κινήσεις...! Όσο για το κόστος παραγγελίας αν και δε ξέρω απο αυτά η λογική μου λέει πως λόγο κιλών δε θα είναι τόσα πολλά, ας μας πουν και τα παιδιά που παραγγέλνουν και ξέρουν. Αλλά επειδή αν ακους το ένα και το άλλο στο τέλος θα ξενερώσεις και θα κατεύεις λίτρα..........ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ 720..........
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα μεταφορικά θελουν λίγο ψάξιμο...
Τελειως αλλο πραγμα να το φερεις στην ΑΘηνα από το να το πάς στην Κερκυρα. Συνηθως αλλάζει μεταφορέα στην Αθήνα με αποτέλεσμα το κόστος να διπλασιαζεται (σχεδόν). Και οπως και να το κανουμε οι διαφορές ενος DIY με ενα ετοιμο είναι στα τελειώματα, στη βάση και φυσικά στο καπάκι. Να το φτιαξεις μονος σου γίνεται, αλλά θέλει μια σχετική εμπειρία σε κατασκευές, και καλό θα ήταν να μην είναι το πρώτο ενυδρείο που θα κολλησεις ΤΟΣΟ μεγάλο. Μαζι με μεταφορικά η διαφορά πιθανά δεν θα ειναι και τόσο μεγάλη, οι χρόνοι θα ειναι μάλλον ιδιοι (καθοτι απιθανο να ειναι ετοιμοπαραδοτο στην Κερκυρα). Πρεπει να το ψαξεις ομως λιγο περισσότερο το θεμα μεταφορικων για να αποφασισεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορούσες βέβαια και να το φτιάξεις σε εταιρία κατασκευής ενυδρείων οπού θα έχεις την ευχέρεια να αλλάξεις κάποιες από τις διαστάσεις και παράλληλα θα μπορείς και να επιλέξεις εσύ τα τελειώματα και τη βάση του ενυδρείου...Επίσης θα μπορούσες να προβλέψεις και δεξαμενή προετοιμασίας νερού από κάτω του για γρήγορες και ξεκούραστες αλλαγές νερού...
Πάντως αν δε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις κάποια από τις διαστάσεις (π.χ. πλάτος 90 αντί για 60) ή η δεξαμενή προετοιμασίας νερού από κάτω,το ενυδρείο που λες είναι πανέμορφο...Έχω δει από κοντά τα ενυδρεία της Eheim και από ομορφιά και πρακτικότητα είναι τα καλύτερα από τα έτοιμα ενυδρεία...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |
Προταση μαγαζιου για αγορα-παραγγελια ενυδρειου. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 25-09-04 20:41 |
Αγορα ενυδρειου κρυου νερου. | silver | Χρυσόψαρα | 1 | 19-09-04 23:21 |
αγορα ενυδρειου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-03-04 01:15 |