|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια! ευχαριστω για τισ πληροφοριες που μου δωσατε σχετικα με την αμμονια.αλλαξα πετ και τελικα ο πριν δεν μου ελεγε σωστα πραγματα.τελος παντων! εχω 2 γλειφτρες "πλακοστωμες" νομιζω λεγονται μικρεσ 2 γατοψαρα και 2 kiss. μηπως ξερετε τι μπορω να βαλω αργοτερα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε 75 λιτρα αν λαβεις υπ οψιν το τελικο μεγεθος των κιςς και των πλεκοστομων, τιποτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο σωστή ερώτηση θα ήταν τι θα πρέπει να βγάλεις αργότερα...
Στη οποία περίπτωση η απάντηση είναι τα kiss gourami και κατα πάσα πιθανότητα και τους pleco(πλακοστομους) μια και μάλλον θα έχεις τους κοινούς που γίνονται πάνω από 30εκ....
|
||||
|
||||
![]()
Tα Kissing Guramis (Helostoma temminckii) έχουν τελικό μέγεθος τα 30cm, οπότε είναι απαγορευτικά για το μέγεθος του ενυδρείου σου. Αν και δεν θεωρούνται ιδιαίτερα δύσκολα ψάρια, πιστευώ οτι είναι κακή επιλογή για αρχάριο χομπίστα. Απο προσωπική (πικρή) εμπειρία διαπίστωσα οτι στρεσάρονται ιδιαίτερα εύκολα με ότι αυτο συνεπάγεται (ψάξε γενικώς για γκουράμια στο φόρουμ). Στην θέση σου θα επέστρεφα τα γκουράμια και τους πλεκόστομους και θα έβλεπα κατι σε σμηνόψαρα (neon tetra π.χ.). Σαν αρχάριος χομπίστας και εγώ το μόνο που έχω να σε συμβουλέψω είναι να επιλέγεις ψάρια (για αρχή τουλάχιστον) όχι βαση της αισθητικής σου, αλλα βάση των λίτρων σου και των παραμέτρων του νερού σου. Θα σε γλιτώσει απο πολλούς μπελάδες...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
30 ποντους??? :eek: δεν το ήξερα! σε πόσο καιρο μεγαλώνουν και φτάνουν σε αυτό το μέγεθος??εμένα τώρα είναι 8 πόντους περίπου....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΤΛΑΝΤΑ ΨΑΡΙΩΝ | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-01-07 10:15 |
αναζητηση λαμπας | panos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 06-09-05 14:21 |