|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις σήμερα είδα ότι τα μπουκάλια ferreal και floreal που έχω έχουν λήξει εδώ και 2 μήνες!!!
Τι κάνω ![]() Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα εγώ δεν θα τα πέταγα περίμενε όμως να ακούσεις και γνώμες άλλων!
|
||||
|
||||
![]()
Τσου, μην τα πετάς.
Αν είναι αυτά που πήραμε μαζί, κρατάνε ακόμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω δεν θα τα πεταγα.Χρησιμοποιησε τα και εαν δεις οτι τα φυτα σου
δεν αναπτυσονται σωστα παρα την χρηση λιπασματων(δεν ειναι βεβαια ο μονος λογος που μπορει να μην αναπτυσονται σωστα) τοτε θα τα πεταγα και θα επαιρνα καινουρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Ας το σκεφτούμε αλιώς τι περιέχουν μέσα που χαλάει?
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ νομίζω ότι δεν θα είναι τόσο 'ενεργά' όσο τα φρέσκα.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας, θα τα κρατήσω!!!
Ναι γιώργο αυτά που πήραμε μαζί είναι!!! Τελειώσαν τα δικά σου? Θες λίγα ληγμένα να σου δώσω? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σωστή δόση florreal και ferreal | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 08-10-03 14:37 |
FLOREAL.......που μπορω να βρω? | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-07-03 20:48 |