|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδιά λοιπόν από χτες είμαι κάτοχος ενός cayman 50 το οποίο είναι ένα από τα τυχερά δώρα από την κοπή της πίτας του συλλόγου την περασμένη Κυριακή.
Και θέλω να με βοηθήσετε όσων αφορά συνδυασμό ψαριών.το σίγουρο είναι ότι θέλω να βάλω μέσα ένα κοπάδι από σμηνόψαρα αλλά δεν ξέρω ποια κάνουν πραγματικό κοπάδι.διάβασα για αρλεκίνους για νέον κ.τ.λ.γι αυτό ζητάω την εμπειρία σας σε σμηνόψαρα(αριθμό, συνθήκες κ.τ.λ.) και επίσης τι άλλο θα μπορούσε να μπει αν φυσικά μπορεί να μπει με το είδος του κοπαδιού που προτείνετε. Ευχαριστώ καταρχάς τον Σύλλογο για τον δώρο και κατά δεύτερον για της προτάσεις σας ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα λιτρα που εχεις.. ενα κοπαδακι τετρες θα ηταν οτι πρεπει.
Τα bleheri σχηματιζουν κοπαδακι και κινουνται παντα ολα μαζι. Τα ειχα πριν χρονια σε ενα ενυδρειο μου και ηταν πολυ εντυπωσιακα. Ολα μαζι ... και δωστου περα δωθε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο ο συλλογος σε ευχαριστει για την παρουσια σου στην εκδηλωση και για την υποστηριξη σου αγοραζοντας λαχνους, τα λεφτα αυτα θα χρησιμοποιηθουν για το περιπτερο της εκθεσης ζωοτεχνιας και θα βοηθησουν το συλλογο να αναπτυχθει περισσοτερο.
Επι τη ευκαιρια να ευχαριστησουμε και ολους τους υπολοιπους φιλους για την παρουσια και την υποστηριξη τους! ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ σας ευχαριστώ.και ελπίζω και εγώ σιγά σιγά να συμβάλω όσο μπορώ σε οτιδήποτε.
![]() παιδιά ξερει κανεισ απο αυτην την μαρκα ενυδρειων?έχει μεσα ενα μαυρο σφουγγαρι τι ειναι αυτο?εχει 4 θηκες 1)θερμοστάτης 2)μπλε σφουγγάρι 3)μαύρο σφουγγάρι και η αντλία 4)μπλε σφουγγάρι και από κάτω μακαρόνι που να βάλω το βιολογικό υλικό?βοηθήστε βρε παιδιά |
|
||||
|
||||
![]()
To μαύρο σφουγγάρι είναι άνθρακας και δεν το χρειάζεσαι.
Για τα υπόλοιπα εδώ : http://www.ferplast.com/marexeng/pro.../Default.aspx# Μέχρι και βίντεο έχει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
george χίλια ευχαριστώ όντως πολύ καλό.
μπορώ να αντικαταστήσω δλδ το μακαρόνι με βιολογικό υλικό.δεν θα είναι καλύτερα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |