|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια παραθετω ενA βιντεο απο το ενυδρειο μου για το νερο που ειναι γεματο σωματιδια.ελπιζω να φαινεται καθαρα και να καταλαβεται περι τινοσ προκειτε.Einai αυτο το ενυδρειο.ΤΙ ΕΧΩ??????
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=6KEKokVj6fs |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαίνεται και πολύ καθαρά το πρόβλημα αλλά νομίζω οτι με μια δυο αλλαγές θα έχεις καθαρίσει σύντομα.
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως δεν δουλευει σωστα το φιλτρο 'η θελει καθαρισμα ;
|
|
||||
|
||||
![]()
να δοκιμασω αλλαγεσ πιο συχνες ας πουμε ανα 4 μερες?
τα υλικα απο φιλτρο τα καθαρισα (σφουγγαρι και υαλοβαμβακα) σαββατο και αλλαξα και υαλοβαμβακα σημερα ο υαλοβαμβακασ ειναι παλι χαλια.ειναι για αλλαγη παλι μεσα σε 5 μερες.τραβαει αλλα αν οι κιλχιδεσ θελουν 6-7 φορες αλλαγη την ωρα εγω εχω αυτην την στιγμη 4 σχεδον και αυτο γιατι δεν τον εμπιστευομαι τον κυκλοφορητη και πολυ.(ειναι τισ carrefour) σκεφτομαι μελλοντικα για ενα φιλτρο μεγαλυτερο δυστυχωσ μετα τισ γιορτες δεν υπαρχουν χρηματα αλλα τωρα προσωρινα τι μπορω να κανω πωσ να αυξησω την αποδοση του φιλτρου μου????????????? ο καθαρισμος των υλικων γινεται μεσα σε νερο απο το ενυδρειο να καθαρισω και το βιολογικο υλικο (substrat pro)με τον ιδιο τροπο? |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]()
μαζι με το στρωσιμο σχεδον 50 και κατι μερες.αλλα το προβλημα φαινοταν και απο τισ τελευταιες μερεσ του στρωσιματος.κατι σαν να εκανε μπαμ και βουαλα εχω θόλωμα-σαν ανακατωσούρα.το προβλημα εγινε πιο εντονο με την προσθηκη ψαριων
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ? | ΑΡΤΕΜΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 14-02-05 10:53 |
ΘΟΛΟ ΕΝΥΔΡΙΟ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-12-04 09:21 |
Γιατ ειναι θολο? | stergios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 9 | 10-11-04 15:43 |
θολο νερο βοηθεια!!!! | dioninje | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-03-04 13:03 |
θολο ματι σε μελανοταινια | koulio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 04-02-04 13:00 |