|
|
|||
|
|||
![]()
σημερα πηρα 5 ωραιοτατα ραμιρεζι.....
δυο ειναι τα προβληματα μου 1)τη κοκκινη κοιλια την εχουν τα αρσενικα η τα θυληκα γιατι εχω μπερδευτει 2) διαβασα καπου οτι εκτρεφουν σε δυο μερη ραμιρεζι στην ασια και στην ευρωπη τα δικα μου εχουν πολυ χλομα χρωματα αν και ειναι οι πρωτες 2 ωρες της προσαρμμογης αν τελικα μετα απο 3-4 μερες ειναι ακομα χλομα υπαρχει η περιπτοση να ειναι απο την ασια...και τι προβληματα εχουν τα ψΑΡΙΑ που εκτρεφονατι στην ασια ???????? |
|
|||
|
|||
![]()
Τους αρεσει το sushi....
![]() Γενικως τα ψαρια εκτροφης Ασιας ερχονται απο τοσο μαζικες παραγωγες που η ποιοτητα τους δεν ειναι η ιδια με της Ευρωπης. |
|
|||
|
|||
![]()
και στο πρωτο ερωτημα
αυτα που εχουν κοκκινη κοιλια ειναι τα αρσενικα οι τα θυληκα μαλλον θα παρω και αλλα δυο ......αναλογα με τη εχω.... |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ.ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ;
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΟΥΣΙ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ειναι 120 λιτρα
εχω μεσα 3 cea 9νεον 5αρλεκινους τωρα που τα παρατηρησα εγιναν πιο ζωντανα τα χρωμα τα τους οποτε ηταν στρεσαρισμενα απο την αλλαγη ελπιζω να εχω και θυληκα και αρσενικα και σηντομα να δω αυγα επισης πηρα τροφη tetra fresh delica και εβαλα λιγο στα ψαρια μου πρην βαλω τα ραμιρεζι και ανοιξα ενα φακελακι αλλα δε το αδειασα απλος ερηξα λιγο το υπολοιπο να το κρατησω η θα χαλασει οποτε πρεπι να το πεταξω ???? |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μπραβο ποπο αντε να βγαλεις ψαρακια με το καλο και να γινεις πατερας........καπου διαβασα οτι εχουν και διαφορα σε μεγεθος τα ζευγαρια ram.....χωρις να ειμαι σιγουρος....
|
||||
|
||||
![]()
τα αρσενικα ειναι μεγαλυτερα απο τα θηλυκα κ δεν εχουν κοκκινη κοιλια.
κατα την περιοδο του ζευγαρωματος τα θηλυκα αποκτουν μια ωραιοτατη βυσσινι φουσκωμενη κοιλιτσα..προστατευουν μια συγκεκριμενη περιοχη κ γινονται πιο επιθετικα στα αλλα ειδη του ενυδρειου.θα το καταλαβεις αμα συμβει κατι τετοιο,προς το παρον ειναι νωρις ακομα.ταιζε καλα κ πλουσια και προσεχε τις συνθηκες του νερου σου,ειναι πολυ ευαισθητα.
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα ραμιρεζι | rita | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 34 | 30-05-07 19:04 |
γρηγορη αναπνοη σε ραμιρεζι | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 15-10-06 17:30 |
Θηλυκο ραμιρεζι... | notos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 15-09-06 10:05 |
Νεκρο ραμιρεζι | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-12-04 21:37 |
Κιτρινοχρυσο ραμιρεζι. | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-12-04 15:11 |