|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια πολλα Παιδια εδω και 2 ημερες χανοθμε δισκους μεχρι τωρα εχοθν χαθει 8 απο 15.Ενυδρειο 800 λ Νιτριτες αμωνια 0 ph 6.8.Ξαφνικα απο προχτθες αρχισαν να πεθαινουν Αλλαγη εχτες 75% χαθηκαν αλλοι 2 Αλλαγη σημερα 50% Sos Sos
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαστε ομως και μαντες......
δωσε πληρη στοιχεια για το ενυδρειο σου μετρησεις κλπ......τα ΑΠΑΝΤΑ,καθως και αν προσεξες κατι το περιεργο-παραξενο στα ψαρια σου........ .... |
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα το περιεργο ετρωγαν κανονικα χωρισ καμια ενδειξη προβληματος παλια ψαρια 2 ετων.Οι μετρησεις την ωρα ποθ αρχισαν να πεθαινουν ηταν νιτριτες αμωνια στο 0 ph 6.7 θερμοκρασια 29 Φιλτρο εξωτερικο ρενα χπ σφοθγγαρια αστερακια μακαρονια τυρφη υαλοβαμβακας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενταξει ολα αυτα,νιτρικα εχεις μετρησει..?? ποση ανθρακικη kh...εχεις..???? αφου η αμμωνια σου ειναι μηδεν,η εχεις υπερβολικα νιτρικα που εγιναν επικινδυνα,η καποιο ph crash λογω πτωσης-ασταθειας της ανθρακικης σκληροτητας.....δεν μου ερχεται κατι αλλο.... ΥΓ.μηπως η μπουκαλα διοξειδιου σου τελειωνει....???? |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα μετα τις αλλαγες δεν θα επρεπε να ερθει στα ισια του¨?Επειδη Το συγκεκριμενο ενυδρειο ειναι ενος εξαδερφοθ μοθ δεν μπορω να εχω αποψη ακριβως τεστ kh den exei Αν δεν σοθ κανει κοπο να δωσεισ ενα τηλεφωνο να σεπαρει μπασ και καταλαβεις κατι εγω εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.Πιστευω μηπως ειναι κατι ποθ του δηλητηριαζει το νερο.Τοθ ειπα να βαλει ανθρακα Εσυ τι λες???
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι μοθ λεει πριν 4 ημερες εβαλε στο φιλτρο του κατι σαν πρασινες πετρες που του ειπαν οτι ειναι κατι σαν ανθρακας..Τι ειναι αθτο ρε παιδια???
|
||||
|
||||
![]()
ξαναμετρησε ph, gh, kh, nh3nh4 ,no2, no3......εκανες κατι στο ενυδρειο καποια προσθηκη καποιο φυτο κατι καινουργιο .....πειραξες το βιολογικο υλικο στα φιλτρα.....υπαρχει περιπτωση να "εβαλε χερι" καποιος αλλος στο ενυδρειο....????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |
ενυδρειο με δισκους | nendosstelios | Δίσκοι | 9 | 19-06-06 13:50 |
Νεο τανκ με δισκους | inser | Δίσκοι | 23 | 22-03-05 20:53 |
Να βαλω Δισκους η οχι? | Kostas G. | Δίσκοι | 17 | 29-01-04 19:16 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |