|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και 4 μέρες στο ενυδρείο που μετέφερα μερικά μικρά σκαλαράκια, είδα πάνω από την επιφάνεια του νερού στο μπροστινό τζάμι ένα σαλιγκάρι Apple snail από τα 10 που έχω μέσα. Επειδή όμως το βλέπω στο ίδιο σημείο το παρατήρησα σήμερα καλύτερα και βέβαια δεν είναι σαλιγκάρι αλλά ένα "τσαμπί" από αυγά προφανώς.
Απ' ότι διαβασα στη σελίδα του ΤΣΑΜΗ σε καμιά 15 μέρες θα δω μικρά σαλιγκαράκια. Υγρασία φροντίζω να υπάρχει αρκετή λόγω του ότι ανοίγω το καπάκι μόνο για να ταίσω. Στις αλλαγές νερού μόνο στεγώνουν τα τζάμια αλλά είναι για πολύ λίγη ώρα. Όλες οι συμβουλέ δεκτές μιας και μου έφερε ο Αη Βασίλης (πελαργός) μου τα έφερε χωρίς να με ειδοποιήσει. Επισης ζητούνται από τώρα αναδοχοι γονείς. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ george και χρόνια πολλά!!!!!
Κάτσε να τα δώ πρώτα ακόμα αυγά είναι και απ΄'οτι διαβασα έχω μπροστάμου 1,5 βδομάδα για να αρχίσει η "κάθοδος των μυρίων". Πάντως από υγρασία είμαι εντάξει. Πιστεύω να μη μουλιάσουν από την πολύ υγρασία. Είδωμεν |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια και το δικο μου Apple snail γεννησε. Εχει κανει ενα τσαμπι εξω απο το νερο. Πρεπει να κανω κατι ? Η απορια μου ειναι η εξης : εξω απο το νερο η θερμοκρασια ειναι 32+ βαθμους εξαιτιας του φωτισμου. Δεν θα γινουν ψητα τα αυγα ? Για την ωρα εχω βαλει ενα χαρτι απο πανω ωστε να μην δεχονται ολη την απ'ευθειας ακτινοβολια απο τις λαμπες αλλα ειναι αυτο αρκετο? Να τα παω καπου αλλου ?
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε ρε γεννανε εξω απο το νερο αυτα δε το ηξερα εγω εχω ενα τεραστιο.....γιγαντας
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα μέτρησα κοληένα στο τζάμι 23 μικρά!!! Δεν ξέρω πάσα μπορεί να είναι αλλά σίγουρα είναι και άλλα.
¶ντε να δούμε τι θα μας αφήσει και αυτή εμπειρία!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apple Snail με σκουλίκια; | Vasilizzz | Σαλιγκάρια | 5 | 20-09-06 23:06 |
Apple snail | qstavrosq | Σαλιγκάρια | 11 | 29-06-06 23:35 |
betta VS apple snail !!! | Strahos | Bettas | 12 | 15-05-06 00:10 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |
Κέλυφος apple snail | Μάγδα | Σαλιγκάρια | 2 | 25-09-05 02:23 |