|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτά τα μαύρα στίγματα στα πτερύγια του μονομάχου μου..???
![]() ![]() Κρατάνε τις άκρες των πτερυγίων ενωμένες λές και έχει κάτσει κόλλα στα σημεία αυτά.. Κρόσια στην ουρά δεν υπάρχουν και δεν έχει τάσεις για ξύσιμο..... Είναι δραστήριος και τρώει κανονικά..... Μικρό βίντεο εδώ Αναμμένω.... Συγνώμη δεν είχα δει την φόρμα Την παραθέτω εδώ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 32χ25χ20 (ΠλάτοςΧΥψοςΧΒάθος) 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 2 Μήνες 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 1 μήνας 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 25 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): Betta 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 24 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 2 φορές 5 λίτρα 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 25/11 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 2 φορές Αποξηραμένο σκουλίκι και κάθε Σάββατο Κατεψυγμένο 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH: 7,5 KH:- GH:- ΝΗ3 (αμμωνια): 0 ΝΟ2(νιτρώδη): 0 ΝΟ3(νιτρικά): 12 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ναι ΣΤΙΚΣ: - Ηλεκτρονική:- ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: Βetta 2. ΔΕΡΜΑ:Φυσιολογικό 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: Κανονική 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): Φυσιολογικά 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): Φυσιολογική 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : Ναι 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 7 ημέρες 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: Esha 2000 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 σταγόνα/ημέρα 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 5 ημέρες 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Καμία 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : Ναι 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : Οχι 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? :Ναι 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 26-11-06 στις 11:01 |
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζει κανείς?????
|
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω... αλλά ... και εγώ τα ίδια πάνω κάτω τραβάω με τους μονομάχους μου...
![]() Πάντος μια πιο κοντινή και πιο καθαρή φωτό θα βοηθούσε περισσοτερο πιστεύω !
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως κι εγω δεν μπορω να δω ξεκαθαρα...παντως το οτι κραταει συνεχεια τα πτερυγια του μαζεμενα(στο βιντεο)ειναι σημαδι οτι κατι τον ενοχλει.βλεπει αλλο μονομαχο η θηλυκια?εχει καθρεφτη η τιποτα τετοιο το ενυδρειο?
δοκιμασε να του ριξεις λιγο αλατι κι ανεβασε λιγο τη θερμοκρασια.ριξε και καμια υγρη βιταμινη.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει άλλος μονομάχος στο δωμάτιο...
Αρχισα χθές θεραπεία με αλάτι και αναμμένω.. Θα κοιτάξω να βγάλω πιό κοντινές φώτο. |
|
||||
|
||||
![]()
αν και ειμαι ασχετος απο μονομαχους,σου ευχομαι γιωργη,τα καλυτερα και καλη αναρρωση στο ψαρι σου φιλε μου....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ακριβώς είναι τα Kelvin ; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 22-06-17 19:07 |
μονομάχοι.... | silver | Bettas | 9 | 26-09-04 17:14 |
Μονομάχος με ...? | antonio | Bettas | 27 | 14-07-04 12:49 |
eggspots - τι ακριβώς υποδηλώνουν; | pavloukos | Malawi | 7 | 27-05-04 19:21 |